Παναθηναϊκός Όσο κι αν φαίνεται μη σωστό στατιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε στον Βόλο επί της Λαμίας την πρώτη του ουσιαστική νίκη

Όσο κι αν φαίνεται μη σωστό στατιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε στον Βόλο την πρώτη του ουσιαστική νίκη

Παναθηναϊκός: Στατιστικά δεν ήταν η πρώτη νίκη του «τριφυλλιού» και του Γιοβάνοβιτς στο πρωτάθλημα. Είχε πετύχει άλλες τρεις, όλες στη Λεωφόρο και καμία μακριά από το σπίτι του.

Η νίκη, λοιπόν, στο Βόλο επί της Λαμίας (3-1) δεν είναι απλά και μόνο η πρώτη εκτός έδρας.

Είναι η πρώτη ουσιαστική επιτυχία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη φετινή σεζόν όσο και αν ακούγεται λίγο για το μέγεθος του κλαμπ.

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, την εύκολη ήττα από τον ΠΑΟΚ (και ας ήρθε στο τέλος, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη εκείνο ο βράδυ), η μουρμούρα είχε γίνει έντονη.

Όχι για τον Γιοβάνοβιτς αυτόν καθεαυτόν, ούτε για τη θέση του. Αλλά για το γεγονός πως το σύνολο δεν παρουσίαζε ουσιαστική βελτίωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ότι δεν γινόταν κυρίαρχος σε αγώνες που θα έπρεπε να πάρει τη νίκη και ως χαϊλάιτ παρουσιαζόταν η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη.

Η νίκη στη Λαμία δεν σημαίνει τίποτα για τους Παναθηναϊκούς.

Αλλά αγοράζει χρόνο και ηρεμία σε Γιοβάνοβιτς και σταφ να δουλέψει σε αγωνιστικές αδυναμίες και έλλειψη έντασης π.χ. στα ξεκινήματα των αγώνων. Πολλώ δε περισσότερο από την στιγμή που ήρθε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια του Agent Greek στη σελίδα 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!