×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: «Καίει» έναν από τους Έλληνες ο Ρόκα


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: «Καίει» έναν από τους Έλληνες ο Ρόκα. Η συμφωνία με τον Χουανκάρ προκαλεί… συνωστισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και δεδομένα έρχεται (ελληνική) «αποσυμφόρηση»


Χουανκάρ λοιπόν. Εξ αρχής ο πολύπειρος Ισπανός ήταν στο top 3 των στόχων Ρόκα για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Και ο λόγος που καθυστέρησε  ήταν γιατί ο ίδιος ήθελε να ψαχτεί στην πατρίδα του. Το τερμάτισε, αλλά κάτι που να τον εξιτάρει εκεί, δεν βρήκε. Και έτσι, αποφάσισε να ενδώσει στις πιέσεις του τεχνικού διευθυντή που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Το οικονομικό δεν ήταν ο κύριος λόγος, ο ρόλος ήταν.

Και εδώ, το παρασύνθημα. Ο Χουανκάρ, αποδεικνύοντας με τη γεμάτη του περυσινή σεζόν πως ξεπέρασε τις αλλεπάλληλες περιπέτειες που αντιμετώπισε με χιαστούς, δεν έψαχνε κάτι… συμπληρωματικό. Ούτε και να πατρονάρει πιτσιρικάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες πινελιές του Τσάβι Ρόκα

Βασικός θέλει να είναι, έτσι του ξεκαθαρίστηκε πως θα λογίζεται με το έξτρα πλεονέκτημα πως μπορεί να υπηρετήσει δύο διαφορετικές διατάξεις, παίζοντας είτε ως φουλ μπακ σε άμυνα πέντε είτε ως «κλασικός» μπακ σε άμυνα τεσσάρων.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως με τον Ισπανό υγιή και λογιζόμενο για βασικό, ένας εκ των Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη δεν κολλάει. Δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε ανώτερα μαθηματικά. Λογική είναι.

Εξ αρχής ο Ρόκα, σε αυτούς που πραγματικά έχουν πρόσβαση, έλεγε πως το εν λόγω δίδυμο δεν το εμπιστεύονταν για να βγάλει σεζόν και πως ήθελε βασικό.

Τον βρήκε. Ποιον θα «κάψει» τώρα από τους Έλληνες, άλλη ιστορία (το έχει πει πάντως και αυτό…).

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα