×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Πάει για τρεις παίκτες από τη Ρεάλ! (vids)


    Agent Greek

Παναθηναϊκός: Πάει για τρεις παίκτες από τη Ρεάλ! (vids)


Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Λογικό είναι βέβαια. Τεχνικό για πιτσιρικάδες φέρνει ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό, με πιτσιρίκα θα στελεχώσει την ομάδα. Βάσιμη μια τέτοια σκέψη.

Τώρα… Παναθηναϊκάκια θα είναι τα πιτσιρίκια, Ελληνάκια, ή Ισπανάκια, μικρή σημασία έχει. Τη μεγαλύτερη την έχει ότι πρώτον θα είναι μικροί, άρα φτηνοί και το δεύτερο ότι θα μπορεί να δικαιολογηθεί το πλάνο (ή κατ’ άλλους, το αφήγημα) που έχει ο Παναθηναϊκός.

Άντε λοιπόν να περάσω και στο παρασύνθημα. Εννοείται πως ο Ντάνι Πογιάτος θα χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ για παίκτες. Μη φανταστείτε βέβαια τον Ροντρίγκο, προς Θεού. Από εκεί και πέρα θα εξαρτάται από τη μεγαλοθυμία της «βασίλισσας» να του εμπιστευτεί τους νεαρούς υπηκόους της και να τους πληρώνει κιόλας, αφού προφανώς για δανεικούς μιλάμε.

Σημειώστε όμως και τρεις εξαιρέσεις, που ξέρει καλά ο Πογιάτος και δεν χρειάζονται… βασιλικής άδειας για να έρθουν στον Παναθηναϊκός.

Πρώτος και καλύτερος ο πασπαρτού μέσος, από τους καλύτερους παίκτες φέτος της Καστίγια, της Ρεάλ Β’ δηλαδή, Μιγκέλ Μπαέθα Πέρεθ. Λεπτομέρεια; Έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Πογιάτος.

Δεύτερος, ο Φραν Γκαρσία, αριστερός μπακ. Αυτός (μου είπαν πως) μοιάζει πιο δύσκολη περίπτωση. Και τρίτος, ένα κατά το 50% πατριωτάκι, ο Κριστιάν Βασιλάκης, δεξιός εξτρέμ. Διχίλιαροι οι δύο πρώτοι, 2001 γεννημένος ο πατριώτης, όλοι τους ελεύθεροι.

Και οι τρεις βρίσκονται στην ατζέντα των Πογιάτος, Ρόκα.


Τελευταία Νέα