×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Επιστροφή (;) στον ρεαλισμό


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Επιστροφή (;) στον ρεαλισμό


Μετά την ΑΕΚ (στην περίπτωση Μπάρκα) και στον ΠΑΟΚ φαίνεται να εναρμονίζονται με την πραγματικότητα ως προς τις μεταγραφικές αξιώσεις τους.

Φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ το πήραν απόφαση και συζητάνε πλέον με τιμές ρεαλισμού και όχι ονείρων. Θεογνωσία άλλωστε, δεν θέλει. Δεν γίνεται η καλύτερη πρόταση που έχεις για Γιαννούλη να είναι κάτι παραπάνω από 4 εκατ. και να ζητάς τα διπλά. Και μάλιστα, χωρίς μετά το λουκέτο να έχει έρθει ούτε σέντσι.

Δεν γίνεται για τον Άκπομ να μην έχει έρθει τίποτα πάνω από 1,5-2 και εσύ να εμμένεις σε 4 και 5. Ειδικά μάλιστα για παίκτη που του χρόνου είναι ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Είπε όχι στην Μπεσίκτας για Άκπομ!

Το ίδιο άλλωστε είναι και ο Λημνιός. Και μιας και είπα για Λημνιό, μια τζουρίτσα στο πάντα καλά τεκμηριωμένο και εμπεριστατωμένο σχετικό ρεπορτάζ, εγχώριο και αλλοδαπό, σχετικά με το ενδιαφέρον της Τορίνο.

Είναι αλήθεια λοιπόν πως δεν ψάχνει για εξτρέμ. Γιατί, απλούστατα, η Τορίνο δεν παίζει με εξτρέμ (3-4-1-2). Και ο τεχνικός της διευθυντής, μαζί με το σταφ του, που ήταν πέρυσι στην Σπαλ και είχαν «λιώσει» στο scouting τον Λημνιό, από τότε το έκαναν γιατί εκτιμούσαν πως μπορεί να σταδιοδρομήσει και να εξελιχτεί σε έναν εξαιρετικό δεξιό φουλ μπακ. Άποψή που και τώρα, στην Τορίνο, έχουν. Γι’ αυτό και το ενδιαφέρον. Που είναι σοβαρό και ικανό να φέρει πρόταση. Εκτός αν στην Τορίνο αλλάξουν προπονητή (παίζει) και ο νέος, δεν θέλει να διατηρήσει τον ίδιο σχηματισμό…

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα