Αποχωρεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες

Αύριο, δευτεριάτικο φύλλο ωραιότατο, σας έχω αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συζητήσεις Ολυμπιακού με τον Ζορζε Μέντες που βρέθηκε στη χώρα μας. Με τον Πορτογάλο τεχνικό, καιρό τώρα, τα έχουν καλά οι «ερυθρόλευκοι». Άλλο ήταν το point της κουβέντας. Αυτά όμως στο έντυπο.

Διότι ψάχνοντας για τον Μέντες, τσουπ μου έσκασε και το ραπόρτο από τον άνθρωπο μου στο Νότιγχαμ. Η είδηση αφορούσε τους Έλληνες της Φόρεστ. Αλήθεια είναι πως κανείς τους δεν (θέλουν από το club να) μένει εκεί. Ψιλογνωστό αυτό εδώ που τα λέμε. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ανοιχτή την πόρτα του Ολυμπιακού και θα έχει την ευκαιρία του όπως όλα δείχνουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Ζέεφελντ.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν έχει… καμία πόρτα αυτή τη στιγμή με εξαίρεση το κονέ που πάει να γίνει με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να βάλει μπόλικο νερό στο κρασί του βέβαια για να γίνει ο… γάμος. Εξαρτάται βέβαια και πόσο θα πιέσει την κατάσταση ο Ολυμπιακός, ενώ για τον Βέλλιο μου μεταφέρθηκε πως συζητάει με τη Ραπίντ Βιέννης. Από τα κόκκινα της Νότιγχαμ δηλαδή, στα «πράσινα» των Αυστριακών.