Από τράμπες στο παζάρι, άλλο τίποτα. Αυτές φέρνουν παίκτες αλλού να κοιμούνται και αλλού να ξυπνάνε. Μάρτιος είναι ακόμη, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος (sic) λαός, από τώρα… μυρίζει καλοκαίρι. Πάμε λοιπόν να δούμε κάτι και θα με θυμηθείτε με τις πρώτες ζέστες.

Ο Ζιντάν θέλει τον Έρικσεν της Τότεναμ. Εξουσιοδοτημένος για να «τρέξει» το deal, από πέρυσι (που δεν έγινε τελικά αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πείστηκε πως αξίζει τον κόπο) ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, Ζόρζε Μέντες.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ ατζέντης το είχε τόσο καλά δουλεμένο το πράγμα που είχε έτοιμο ως αντικαταστατή του Δανού στην Τότεναμ τον (πελάτη του) Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ, ο οποίος κάνει μια διετία στα «λιοντάρια» ξεχωρίζοντας σα τη μύγα μέσα στο γάλα.

Αυτό είναι το πλάνο. Αν και εφόσον προχωρήσει -είπα και πιο πάνω, αν μου λέγατε πέρυσι τον Ιούνιο πως θα γίνονταν, θα… έκοβα το χέρι μου, τόσο σίγουρος ήμουν, αλλά είδατε τελικά πως δεν προχώρησε- μοιραία, η Σπόρτινγκ θα ψάξει για αντικαταστατή του Φερνάντες. Επιλογές υπάρχουν, μια που διαχρονικά γουστάρουν τα «λιοντάρια» έχει ελληνικό ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Πέλκας