×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σεμέδο: Ο απόμακρος Σεμέδο δείχνει το… δρόμο


    Agent Greek

Σεμέδο: Ο απόμακρος Σεμέδο δείχνει το… δρόμο. Ο αποστασιοποιημένος από το κάθε τι πανηγυρικό και ομαδικό Ρούμπεν Σεμέδο φρόντισε να μην κρυφτεί μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.


Νταμπλ, πανηγύρια, πρωταγωνιστές (από τη μία), αποδόμηση, συνειδητοποίηση του δρόμου που πρέπει να διανυθεί, κριτική και γκρίνια (από την άλλη).

Αυτές είναι, στην Ελλάδα κυρίως, οι δύο όχθες του ποταμού μετά από έναν τελικό, ευδιάκριτα ξεχωρίζουν και από το βράδυ του Σαββάτου.

Έχει όμως και έναν ουδέτερο. Έναν που βρέθηκε στη μέση του ποταμιού. Όχι γιατί δεν άνηκε πουθενά, αλλά γιατί – μεταφορικά – δεν είναι εδώ. Δεν ήταν στον Βόλο. Δείτε τα στιγμιότυπα της απονομής του Ολυμπιακού. Δείτε τους πανηγυρισμούς. Και ψάξτε για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ εμφανώς κράτησε τις αποστάσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια τους. Έμεινε μακριά. Με το ζόρι πλησίασε, ίσα για να μπει στο πλάνο, χωρίς όμως να σκάσει ούτε μισό γέλιο (μόνο ένα εμφανώς «σφιχτό» μειδίαμα), των καθιερωμένων ομαδικών φωτογραφιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Τσεκάρει τον Σοφιάν Μπουφάλ

Ήταν απόμακρος, χωρίς να συμμετέχει στα της ομάδας, χωρίς να κάνει τον χαβαλέ του. Διάλεξε… γωνίες και κάθονταν εκεί, με τα χέρια σταυρωμένα ή περασμένα πίσω από τη μέση. Σαν να περίμενε όλο αυτό να τελειώσει, σαν να έπρεπε να βγάλει την υποχρέωση που είχε και σίγουρα, χωρίς να είναι εκεί. Χωρίς να νιώθει μέλος και μέρος όλης αυτής της εικόνας. Και για να τα λέμε όλα (εδώ τα λέμε καιρό): εδώ και μεγάλο διάστημα δεν νιώθει.

Υ.Γ. Όχι πως ο Σα πήγε πίσω. Τουλάχιστον αυτός κράτησε λίγο περισσότερο τα προσχήματα.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα