×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελάτε να δείτε Ολυμπιακό, έχει… jogo bonito!


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ελάτε να δείτε Ολυμπιακό, έχει… jogo bonito!


Η κρίση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα της χώρας. Και έκλεισε τα… σύνορα σε κάποιες απολαύσεις, που έδιναν έναν άλλο τόνο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο αποτελούσε πάντα το «όπιο» σε κάθε πρόβλημα.

Στην Ελλάδα, όμως, κακά τα ψέματα, δεν υπήρχε κάτι που να άξιζε να πληρώσεις για να το δεις. Αυτό άλλαξε. Γιατί αρκεί μια βόλτα στο Καραϊσκάκη. Κάθε ευρώ που θα δώσεις αξίζει. Ο Ολυμπιακός περνάει σε άλλο επίπεδο. Αυτό του όμορφου ποδοσφαίρου, Που έρχεσαι στο γήπεδο για 90 λεπτά και ξέρεις πως θα σου αρέσει.

Ξέρετε πως λέγετε στα πορτογαλικά το ωραίο ποδόσφαιρο; Jogo bonito. Οκ δεν είναι αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, όταν βγήκε αυτή η έκφραση. Γιατί αυτό; Γιατί είναι δημιούργημα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Ο Ολυμπιακός όμως πλησιάζει το όμορφο ποδόσφαιρο. Το λένε οι αντίπαλοι του, Το είπαν και την Τετάρτη οι παίκτες και ο προπονητής της Ξάνθης.

Πως να κάνουν αλλιώς, όταν όλοι έπαιζαν πίσω από την μπάλα και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει 17 τελικές. Να βάλει τρία γκολ και αν από το 72’ και μετά δεν έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω της αποχώρησης του Μπουχαλάκη, θα έβαζε κι άλα.

Η ασίστ – ξυράφι του Νάτχο στον Ποντένσε στο πρώτο γκολ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο Ολυμπιακός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Γεμίζεις που τον βλέπεις.

Με ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ποικιλία στη δημιουργία φάσεων, έξυπνα τρίγωνα, πολλά ένα – δύο και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Πέραν από την σκοπιμότητα και τον στόχων που έχουν θέσει οι Πειραιώτες, υπάρχει και το καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό έλεγε από την αρχή της προετοιμασίας ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό ξεκινάμε να βλέπουμε. Γιατί μια τέτοια δουλειά δεν βγαίνει αμέσως. Θέλει τν χρόνο της. Και να που ο χρόνος πέρασε και ο Ολυμπιακός παίζει σταθερά καλά.

Ξεκάθαρα είναι η δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του. Και αφού έβαλαν στο σωστό καλούπι τους παίκτες, τους έκαναν να το χαίρονται και οι ίδιοι.

Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, μόνο όταν βλέπει από κοντά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, Είτε είναι στο Καραϊσκάκη κυρίως, είτε μακριά από αυτό.

Σίγουρα θα αξίζει και το τελευταίο ευρώ που θα δώσει κάποιος για ένα εισιτήριο.


Τελευταία Νέα