×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο χαρακτήρας του πρωταθλητή, που επιστρέφει!


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ο χαρακτήρας του πρωταθλητή, που επιστρέφει!


Εχει γραφτεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, πως το συναίσθημα επέστρεψε στην ομάδα. Αυτό το συναίσθημα που υπάρχει από την μέρα ίδρυσης του Ολυμπιακού. Του Θρύλου, που δεν πρόκειται ποτέ να το βάλει κάτω.

Αυτό ήταν που έλειπε από την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Το έφερε πίσω ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με την Πειραιώτικη μαγκιά. Που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα.

Τέτοια ήταν και η νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι αρκάδες έπαιξαν πολύ καλά και με έξυπνη τακτική. Κατάφεραν να αποδιοργανώσουν τον Ολυμπιακό. Του έκοψαν πολλές από τις πάσες που βγάζει, αλλά και τις… μπούκες του από τα πλάγια.

Ετσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, η νίκη θα έρχονταν μόνο μέσα από τα ψυχικά αποθέματα των παικτών. Για να πως την αλήθεια, τέτοιες νίκες έχω να ζήσω καιρό. Και αυτές μας «φτιάχνουν» όλοι. Με πίστη και πάθος.

Γι’ αυτό το πάρτι μετά το τέλος του αγώνα με τους παίκτες μία αγκαλιά, μπροστά από την Θύρα 7, που τραγουδούσε το… «Κάτι μαγικό». Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Τα αγωνιστικά και η τακτική, που σίγουρα υπήρχαν λάθη, είναι ένα θέμα.

Αλλά θα αναλυθεί τις επόμενες ημέρες. Τώρα αυτό που μετράει, γιατί από εκεί ξεκινάει το «χτίσιμο» μιας ομάδας, είναι το πάθος και η αγάπη για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Η βραδιά της Κυριακής σήμαινε πολλά για την ψυχολογία όλων.

Και με τέτοιες νίκες φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου. Τον χαρακτήρα του πρωταθλητή, που επιστρέφει…

Έχει συμβάλει σημαντικά ακόμα και σε αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς, που από την αρχή της προετοιμασίας, δουλεύει πολύ και πάνω στην ψυχολογία.

 


Τελευταία Νέα