ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν είναι κλισέ, έχει δύο έτοιμες ενδεκάδες

Ο Αλέξανδρος Χρηστάκος γράφει για όσα πιστοποιήθηκαν για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό ματς κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός
Ολυμπιακός
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με άνεση και σοβαρότητα το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο κύπελλο, όπου φάνηκε πως έχει πλέον δύο ενδεκάδες και δεν είναι κλισέ.

Τα παιχνίδια του κυπέλλου συνηθίζεται να αποτελούν μια καλή ευκαιρία να παίξουν παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες για να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Φυσικά και οι προπονήσεις είναι καθρέφτης. Αλλά και τα παιχνίδια δείχνουν πολλά. Κάτι ανάλογο έγινε χθες με τον Παναιτωλικό.

Μόνο που το γενικό συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πραγματικά δύο ενδεκάδες.

Γιατί και στα δύο ματς του κυπέλλου, αγωνίστηκαν πολλοί θεωρητικά αναπληρωματικοί, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν «χάλασε».

Ήταν σοβαρός, πειθαρχημένος και «πατούσε» πάνω στην τακτική που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς στους αγώνες του πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Αυτό σημαίνει πως η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη είναι εξαιρετική. Για όλους τους παίκτες.

Σε τέτοιο βαθμό, που όποιοι αγωνιστούν δεν θα «χαλάσει» η εικόνα της ομάδας. Μπορεί να είναι κλισέ το έχει δύο ενδεκάδες, αλλά ειδικά φέτος για τον Ολυμπιακό αυτό ισχύει.

Τουλάχιστον αυτό έχει φανεί στα δύο παιχνίδια για το κύπελλο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Προς όφελος του Ολυμπιακού είναι αυτό. Ενόψει και των αγώνων που έρχονται. Αλλά και για να νιώθουν οι βασικοί, για τα καλά, πως ο ανταγωνισμός είναι έντονος.

ΥΓ: Μετά τον Βρουσιάι, ο Ανδρούτσος έγινε θέμα συζήτησης για την τρομερή αλλαγή του και εξελίσσεται σε πολύτιμο εργαλείο

ΥΓ1: Ο Κάiπερς έδειξε γιατί ο Μαρτίν επέμενε να τον κρατήσει στον Ρέντη

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Κάνει εξετάσεις ο Αβραάμ

Μαρτίνς: «Ο Σωκράτης θέλει χρόνο, πιο έτοιμος ο Λαλά» (vid)

 

Exit mobile version