Τον Ολυμπιακό, να τον φοβάστε, όπως κι ο ΠΑΟΚ!


    Αλέξανδρος ΧρηστάκοςΜια του κλέφτη…, αλλά δεν έχει δεύτερη, ούτε καν τρίτη, γιατί ο Ολυμπιακός με τις 23 τελικές απέναντι στους «ασπρόμαυρους» που δεν έκαναν ούτε σουτ, δείχνει πάρα πολλά.

Ναι με 23 τελικές και τις 7 εστία, όπου αυτές στην εστία ήταν όλες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Οκ κανείς δεν παραβλέπει πως ο Ολυμπιακός, έχασε. Κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά στην κορυφή, στην οποία όμως δεν βρίσκεται πλέον.

Θα γυρίσει όμως. Και είναι σίγουρο αυτό. Γιατί όταν παίζεις τέτοιο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα, λέει πολλά. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ίδιος από πέρσι. Δουλεμένος μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός όμως είναι μια κυριολεκτικά νέα ομάδα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν «έχτισε» τίποτα. Αντίθετα «γκρέμιζε». Και φέτος με 20 μεταγραφές φτιάχνει μια νέα ομάδα.

Για όσους ξέρουν από μπάλα είναι δύσκολο τόσο νωρίς να βγάζει ο Ολυμπιακός την ποιότητα που έχει. Κι όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη, μέχρι στιγμής, εμφάνιση.

Αλλά έδειξε και ένα θέμα, που πρέπει να λύσει. Το εύκολο γκολ. Είχε πολλές στιγμές για να σκοράρει κι εύκολα, αλλά δεν το έκανε. Μόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβαλε πολλά γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πως είναι εξαιρετικοί σε δημιουργία. Και μπορούν να κάνουν ζημιές. Τον ΠΑΟΚ τον «σφυροκόπησαν» και θα έχουν να το λένε καιρό αυτό που έπαθαν.

Οσο περνάει ο καιρός οι Πειραιώτες θα γίνονται και καλύτεροι. Και δίκαια είναι να τους φοβούνται οι αντίπαλοι τους. Όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ. Αν έρθει και το εύκολο γκολ, τότε θα έχουμε μεγάλα πάρτι.

ΥΓ: Ο Ποντένσε έκανε ότι ήθελε τον Βιεϊρίνια κι έδειξε την μεγάλη του στόφα και ήταν άδικο το αποτέλεσμα για την εμφάνιση που έκανε.

ΥΓ 1: Πάρτι έκανε ο Καμαρά στο κέντρο και κάποια στιγμή έδειχνε πως είχε έρθει από το διάστημα. Ηδη το Λονδίνο… τρέχει για να τον αποκρυπτογραφήσει.