ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΑΚΗΣ

Άρης: Είναι που ο Ολυμπιακός θα του έδινε και τα δύο ματς για να βγει Ευρώπη

Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει ότι ειδικά το τελευταίο Άρης - Ολυμπιακός απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι όλα τα μεταξύ τους ματς παίζονται στα ίσια. 

Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει ότι το τελευταίο Άρης - Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι όλα τα μεταξύ τους ματς παίζονται στα ίσια. 
Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει ότι το τελευταίο Άρης - Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι όλα τα μεταξύ τους ματς παίζονται στα ίσια. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αν μπορεί να βρει κανείς κάτι θετικό από το παιχνίδι της Κυριακής, είναι πώς η προπαγάνδα για τα Άρης – Ολυμπιακός γκρεμίστηκε για μία ακόμη φορά. Μπορεί ο Άρης να βίωσε μια οδυνηρή ήττα, όμως τουλάχιστον η ήττα αυτή ξεκαθάρισε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει.

Μετά την ισοπαλία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο «Θεός του πολέμου» με νίκη επί των Πειραιωτών θα «κλείδωνε» επί της ουσίας την Ευρώπη από την 7η αγωνιστική κιόλας. Κι όμως δεν πήρε καν την ισοπαλία. Γιατί δεν τον άφησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα έδωσε όλα και μπράβο του.

Ο Ολυμπιακός, ειδικά με τον Άρη δεν χαρίζεται ποτέ και το έχουμε δει επανειλημμένως, ακόμη κι όταν ο ίδιος είναι αδιάφορος. Το τι ακουγόταν δεν λέγεται πριν τα πλέι οφ. Οτι οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα «δώσουν» τα δυο ματς στον Άρη εφόσον τα χρειαστεί.

Ε, λοιπόν ο Άρης τα χρειάστηκε και δεν πήρε βαθμό! Η μόνη από τις τρεις ομάδες που ανταγωνίζονται για Ευρωπαϊκό ειστήριο που δεν πήρε ούτε βαθμό στα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες. Οι άλλοι δύο έχουν ήδη πάρει. Η ΑΕΚ βαθμό μέσα στο Καραϊσκάκη και ο Παναθηναϊκός νίκη στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς στην έδρα του πήρε ακόμη και πέναλτι που δεν ήταν στο 85΄ (από τον Μανούχο) για να κερδίσει. Σε ένα ματς που ο Άρης άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Παρ’ όλα αυτά ακούγαμε πάλι το ίδιο παραμύθι για το χθεσινό ματς. Για το ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει επίτηδες με αναπληρωματικούς, για τον χαμηλό άσο στο στοίχημα κι ένα σωρό ψέματα και συκοφαντίες.

Κάποιοι θα πουν «… καλά αν ο Άρης δεν μπορεί να κερδίσει τα δεύτερα του Ολυμπιακού». Άλλο αυτό και άλλο ότι κάποιος έρχεται να  «δώσει ένα ματς». Αν θέλει κάποιος να «δώσει» ένα ματς μπορεί να παίζει με τον Μέσι και τον Ρονάλντο και πάλι να χάσει.

Αντιθέτως στο χόρτο του Βικελίδης είδαμε ένα «παντελονίσιο» ματς. Αυτά τα «δεύτερα» ήταν μια ταχύτητα πάνω από τον Άρη, βγάζοντας φρεσκάδα και διάθεση που οι «ξεζουμισμένοι» βασικοί του Μαρτίνς δε νομίζω ότι θα έβγαζαν, όπως είχαν δείξει στην πλειοψηφία των ματς το τελευταίο τρίμηνο.

Έτσι, με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο όσοι έλεγαν τα δικά τους «μπήκαν» στη θέση τους για πολλοστή φορά. Το ακόμη καλύτερο θα είναι ο Άρης να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη έχοντας υποστεί τρεις ήττες φέτος από τον Ολυμπιακό, οι δύο στα πλέι οφ.

Οι ρεαλιστικές πιθανότητες ακόμη υπάρχουν και τα πάντα παραμένουν στο χέρι του…

Exit mobile version