Η απογοήτευση των φιλοξενούμενων στο Βόλος - Παναθηναϊκός

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την ήττα του Παναθηναϊκού στον Βόλο και την έλλειψη αντίδρασης όταν στράβωσαν όλα

Είναι εντυπωσιακό αυτό που κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός. Πάνω που πάει να πείσει πως κάτι αλλάζει, κάνει μία εμφάνιση (συνήθως) εκτός έδρας και προσγειώνει στην πραγματικότητα τον οποιονδήποτε. Το έργο πλέον είναι χιλιοπαιγμένο και στον Βόλο απλώς το ξαναείδαμε.

Εκτός αυτού, ο Παναθηναϊκός έχει και μία χαρακτηριστική συνέπεια στο να γκελάρει με κάθε τρόπο μακριά από την Αθήνα. Ακόμη και στα παιχνίδια που φαίνεται ότι μπορεί να πάρει. Κόντρα στον Βόλο μπήκε μέσα και για ένα μισάωρο έδειχνε πολύ καλύτερος. Σου έδινε την εντύπωση πως δεν θα αργήσει η στιγμή να βρει δίχτυα. Οι Θεσσαλοί έχουν ούτως ή άλλως πολλά αμυντικά προβλήματα και αυτό φάνηκε. Υπήρχε, όμως, μία επιπολαιότητα στην τελική επιλογή.

Στη συνέχεια ήταν λες και έπεσε ο διακόπτης. Η -μία ακόμη φετινή- γκάφα του Κώτσιρα, το 1-0 του Φαν Βέερτ και ακολούθως η αποβολή του Σάντσες. Κάπου εκεί το παιχνίδι στράβωσε για τα καλά. Η αντίδραση δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Όχι ότι ήταν εύκολο από τη στιγμή που υπήρχε το αριθμητικό μειονέκτημα. Τα λάθη, όμως, συνεχίστηκαν. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που είχαν εικόνα κάτω του μετρίου. Ορισμένοι οφείλουν να βγαίνουν μπροστά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει και ο Παναθηναϊκός διαθέτει ελάχιστους τέτοιους στο ρόστερ του.

Κλείνοντας, η φάση της αποβολής του Σάντσες είναι λογικό να συζητιέται και να προκαλεί εκνευρισμό τόσο στους ανθρώπους της ΠΑΕ όσο και στον κόσμο. Το θέμα, όμως, είναι να εστιάσουν οι «πράσινοι» κυρίως σε αυτά που οι ίδιοι μπορούν να αλλάξουν. Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία για αλλαγές.