ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Να δείξει ότι είναι το αφεντικό

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για το σημαντικό ματς που ακολουθεί στη Ριζούπολη

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Υπάρχουν καλές ομάδες στη Super League 2, υπάρχουν ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, υπάρχουν και οι ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης. Τα δύο φαβορί με τα πιο ακριβά ρόστερ, τους ποιοτικότερους παίκτες και με φανέλες βαριές.

Την Κυριακή (24/11) θα έχουν την πρώτη ευκαιρία να… μετρηθούν. Ένα ματς που από μόνο του δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όποιος και να νικήσει (αν υπάρξει νικητής), η διαφορά καλύπτεται. Εκτός από την κανονική διάρκεια, άλλωστε, το πρωτάθλημα έχει και play off.

Στις τάξεις των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Δεν ήταν καλή η ομάδα ειδικά αν υπολογίσουμε και ποιος ήταν ο αντίπαλος. Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα είναι οι χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Στον πρώτο, μάλιστα, γίνονται κωμικοτραγικά πράγματα. Απλήρωτοι παίκτες, που προπονούνται όποτε θέλουν και περιμένουν να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να κουνήσουν μαντίλι.

Κόντρα σε αυτό το σύνολο, λοιπόν, ζορίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ανησυχητικό μεν, αλλά από μόνο του δεν λέει τίποτα. Γιατί αν έρθει το διπλό στη Ριζούπολη, κανείς δε θα θυμάται τι προηγήθηκε.

Όπως προείπαμε, όμως, το ματς της Κυριακής μην το βλέπουμε μεμονωμένα. Είναι, βέβαια, μία ευκαιρία ώστε να στείλει ο ΠΑΣ Γιάννινα το δικό του μήνυμα, να δείξει ότι είναι το αφεντικό.

Γράφτηκαν και εξακολουθούν να γράφονται πολλά για τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ρόστερ του και τα λεφτά που δαπανήθηκαν. Λογικό να ανοιχτεί τόσο, από τη στιγμή που έκανε ομάδα από την αρχή. Οι Ηπειρώτες δεν είχαν τέτοια ανάγκη. Εξακολουθούν να έχουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο της κατηγορίας (Κριζμάν) και μερικούς από τους ποιοτικότερους παίκτες.

Είδε κανείς τα ματς του Απόλλωνα με Χανιά και Πλατανιά; Τον φόβισε κάτι; Τρωτός είναι, όπως κάθε ομάδα στην κατηγορία. Ευκαιρία στον ΠΑΣ Γιάννινα να το (απο)δείξει…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version