×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Μην αποπροσανατολιστεί


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Μην αποπροσανατολιστεί


Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Το θέμα των ημερών στον Ολυμπιακό είναι το μεταγραφικό. Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν την Πλζεν. Και μάλιστα με τεσσάρα, αυτό το οποίο βγήκε στο προσκήνιο είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ένα θέμα το οποίο σίγουρα είναι υπαρκτό και όχι στο μυαλό των ρεπόρτερ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την ενίσχυσή του, ιδιαίτερα μετά και από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Ο Μπενζιά ήταν μία περίπτωση που κοίταξε έντονα η ομάδα και ενδιαφέρθηκε. Δεν προχώρησε όμως, τουλάχιστον για την ώρα. Και πλέον πάει για άλλα.

Το θέμα όμως είναι να μην αποπροσανατολιστεί ο Ολυμπιακός με τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν. Δεν πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να χάσουν τη συγκέντρωσή τους γιατί έχουν μπροστά τους ένα ακόμη δύσκολο έργο. Την Μπασακσεχίρ!

Οι Τούρκοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα στο ματς που θα γίνει εκτός έδρας. Γιατί η Τουρκία πάντα θεωρείται δυνατή έδρα.

Για αυτό και οι παίκτες δεν πρέπει να ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα. Αυτό είναι δουλειά της διοίκησης και του προπονητή που εκφράζει τα «θέλω» του στους ανθρώπους του συλλόγου. Και έτσι πρέπει. Να έχει τον πρώτο λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς γιατί ξέρει που θέλει ενίσχυση η ομάδα.

Αυτό είναι και το μυστικό, λοιπόν, ενόψει Μπασακσεχίρ. Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στον στόχο της πρόκρισης. Αλλωστε και να έρθει κάποιος παίκτης αυτές τις ημέρες στην ομάδα του Πειραιά, δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ματς. Το έχει δείξει αυτό πολλές φορές ο Πέδρο Μαρτίνς. Ότι δηλαδή δύσκολα θα εμπιστευτεί τόσο νωρίς κάποιον καινούργιο ποδοσφαιριστή.

Πάντα ο Πορτογάλος εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει καιρό στη διάθεσή του και έχει δει ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν και να κάνουν αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Έτσι θα πράξει και τώρα ο κόουτς του Ολυμπιακού. Δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ενόψει Μπασακσεχίρ.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras