ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Ολυμπιακός: Ήθελε τον Κουντέ, τον πήρε!

Ο Δημήτρης Μαργωμένος γράφει για την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου που πήρε ο Ολυμπιακός...
Ολυμπιακός: Ήθελε τον Κουντέ, τον πήρε!

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία τόσο με τη Μάιντς όσο και με τον Πιερ Κουντέ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Αποκτά ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός σε μία θέση στην οποία επί της ουσίας δεν χρειαζόταν. Βέβαια αυτό το λέμε με τα τωρινά δεδομένα, στα οποία ο Μαντί Καμαρά είναι στην εξίσωση.

Όπως και να έχει όμως, το θέμα είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που είχαν ψηλά στη λίστα τους. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να τονιστεί αυτό. Η ομάδα του Πειραιά έχει καταφέρει να έχει ένα καλό πρόσωπο στην Ευρώπη στις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που έχει στο… στόχο της.

Έχει μεγάλη σημασία να έχει μία ελληνική ομάδα ένα καλό όνομα στο διαπραγματευτικό κομμάτι και να μπορεί να πείθει όποιον παίκτη θέλει να τον κάνει δικό της! Ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει αυτό και είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

Έτσι έγινε και με τον Κουντέ. Τον είχε ψηλά στη λίστα του, μίλησε μαζί του, συμφώνησε και μετά τα βρήκε και με τη Μάιντς βρίσκοντας την ευκαιρία. Παίρνοντας έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ήθελαν και καταφέρνοντας να καλύψουν από πριν ένα κενό το οποίο ίσως υπάρξει στη συνέχεια. Με την απόκτηση του Κουντέ οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει αυτή τη στιγμή να καλύψουν από τώρα το κενό, σε περίπτωση μεταγραφής του Μαντί Καμαρά.

Ενκουντού: Ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας – Τι ισχύει με Ονιεκούρου

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.