ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα ματς με Βόλο και Ολυμπιακό θέτουν τον πήχη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δείξουν κατά που... βαδίζουν στα επικίνδυνα ματς με Βόλο και Ολυμπιακό. Γράφει ο Γεράσιμος Μανωλίδης.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα ματς με Βόλο και Ολυμπιακό θέτουν τον πήχη

Οι γραμμές είναι λεπτές sστην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα-δυο καλά αποτελέσματα αρκούν για να προσφέρουν γαλήνη. Δύο-τρία άσχημα, μπορεί να μην φέρνουν την καταστροφή αλλά, σε βάζουν σε δυσμένεια. Εκεί είναι ακριβώς το σημείο που κοιτάς το παρακάτω και κάνεις τους υπολογισμούς σου. Στο μεταξύ σε λίστα ομάδων του εξωτερικού βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

Ασφαλώς και δεν μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κριθεί μέσα σε λίγες αναμετρήσεις. Ειδικά όταν πρόκειται για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Ο Ντάνι Πογιάτος, βέβαια, σε τόσο (πάνω κάτω) διάστημα κρίθηκε ανεπαρκής. Βέβαια, τότε το κλίμα δεν τον σήκωνε τον Ισπανό. Το έβλεπες πως ερχόταν το κακό. Ήταν εύκολο να το αντιληφθείς κι από τον τρόπο που τον… έστηναν τα «πράσινα» γραφόμενα.

Στην περίπτωση του Γιοβάνοβιτς δεν έχουμε τέτοια συμπεριφορά. Προστατεύεται ο Σέρβος τεχνικός και σε ένα βαθμό είναι λογικό. Βεβαίως, οι ευθύνες του όπως έχουμε αναφέρει από εδώ πολλές φορές… ξεπερνούν το αγωνιστικό κομμάτι. Πρόβλημα δεν είναι (ακόμα) το γεγονός πως το «τριφύλλι» έχει τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πρόβλημα είναι ο αργοπορημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, οι (παραπάνω) ευθύνες που θέλησε και ανέλαβε ο ίδιος ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μην την επιμονή του να μην επιθυμεί να έχει τεχνικό διευθυντή και η συμπεριφορά του στην καθημερινότητα και τις προπονήσεις.

Πρόβλημα (όχι δικό του, αν και το δέχτηκε) είναι και το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τη διοίκηση. Δεν υπάρχει πρόδηλο όραμα σε τέτοιες καταστάσεις. Το μόνο που προσφέρει είναι ευκολία στο να «σπάσει» η συμφωνία.

Επιστρέφοντας όμως στα όσα αναφέραμε στο ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο σημείο των δύο κακών αποτελεσμάτων. Ήττα από τον Άρη, ήττα από τον ΠΑΣ. Οι εμφανίσεις τη δεδομένη στιγμή έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό που περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι τα επόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Βόλο, ο οποίος έχει το 3Χ3 ως τώρα, την προσεχή Κυριακή και την επόμενη εβδομάδα πάει στο Καραϊσκάκη όπου τον περιμένει ο Ολυμπιακός.

Το «τριφύλλι» είναι ήδη στο δύο άσχημα αποτελέσματα, το τρίτο θα φέρει δυσμένεια, το τέταρτο αν είναι σε ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να φέρει εκτροχιασμό. Από πολύ νωρίς. Βέβαια, το παραπάνω διαβάζεται κι αλλιώς. Κάτι θετικό στο ματς με αντίπαλο τους πρωταθλητές Ελλάδας, μπορεί να σου στρώσει και όλη τη σεζόν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…