ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Βασίλης Σεβαστής: Ένα χρόνο μετά, όλα πάνε κατ’ ευχήν…

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης γράφει για τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και άοκνο «εργάτη» του στίβου που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο.
Βασίλης Σεβαστής: Ένα χρόνο μετά, όλα πάνε κατ’ ευχήν…

Βασίλης Σεβαστής: Αναζητώντας τα αποτυπώματα όσων φεύγουν, πάντα βρίσκεις σπουδαία «έργα». Η αξία, η «νίκη» του εκλιπόντος είναι καθαρογραμμένη όμως και οφθαλμοφανής ένα χρόνο μετά το θάνατό του και σε αυτά που συμβαίνουν στο σήμερα, στο τώρα.

Πριν ένα χρόνο ο διοικητικός ηγέτης του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, «έφυγε» νικημένος από τον κορονοϊό. Άφησε παρακαταθήκη μια σπουδαία ομάδα για να συνεχίσει το έργο του. Ένα από τα τελευταία πράγματα που του έδωσαν χαρά και δύναμη, τις ώρες που έδινε τη μάχη με τον ιό, ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ομοσπονδίας από την Σοφία Σακοράφα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε και στο e-sportime της Παρασκευής (8/4) το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…