ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ας μην παραμυθιάζονται στην ΑΕΚ, πάνε σε «πόλεμο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει που βρίσκεται και μέχρι τώρα έχει χειριστεί άψογα το εσωτερικό κομμάτι των αποδυτηρίων της ΑΕΚ. Οι κουβέντες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές του είναι καθημερινές, γενικά δεν τους βγάζει πως εκείνοι φταίνε μόνο αν στραβώσει κάτι. Όπως π.χ. η κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στο Άμστερνταμ. Ακόμα και ποδοσφαιριστές, που δεν...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει που βρίσκεται και μέχρι τώρα έχει χειριστεί άψογα το εσωτερικό κομμάτι των αποδυτηρίων της ΑΕΚ. Οι κουβέντες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές του είναι καθημερινές, γενικά δεν τους βγάζει πως εκείνοι φταίνε μόνο αν στραβώσει κάτι.

Όπως π.χ. η κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στο Άμστερνταμ. Ακόμα και ποδοσφαιριστές, που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής μιλούν για εξαιρετικό κλίμα, οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Μέχρι τώρα βέβαια, όλα πάνε, σχεδόν, καλά για την ΑΕΚ. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν μεγάλο επίτευγμα μια και εκτός της Βίντι η πρωταθλήτρια Ελλάδας απέκλεισε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, όπως είναι η Σέλτικ.

Η περίοδος της… ευτυχίας, όμως, ολοκληρώθηκε. Τώρα αρχίζουν τα ντέρμπι. Έχουν ήδη αρχίσει και οι όμιλοι του Champions League, που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ομάδες, που έχουν γράψει τεράστια ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως είναι οι Μπάγερν, Άγιαξ, Μπενφίκα.

Exit mobile version