ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατί ακόμα ένα σάιτ, γιατί Sportime

«Οχου μωρέ τώρα ακόμα ένα σάιτ» μπορεί να σκεφτούν οι haters. Μέσα σε αυτόν τον ωκεανό είναι αλήθεια πως δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις. Εκτός αν είσαι καλός. Πως προσδιορίζεται το καλός; Τη σήμερον ημέρα σχετικά εύκολα. Οταν ο αναγνώστης θα μπει για να διαβάσει μια είδηση που δε θα τη διαβάσει αλλού και όταν δεν παίζεις...
Γιατί ακόμα ένα σάιτ, γιατί Sportime

«Οχου μωρέ τώρα ακόμα ένα σάιτ» μπορεί να σκεφτούν οι haters. Μέσα σε αυτόν τον ωκεανό είναι αλήθεια πως δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις. Εκτός αν είσαι καλός. Πως προσδιορίζεται το καλός; Τη σήμερον ημέρα σχετικά εύκολα.

Οταν ο αναγνώστης θα μπει για να διαβάσει μια είδηση που δε θα τη διαβάσει αλλού και όταν δεν παίζεις παιχνίδια. Βλακείες (για να μην πω τίποτα πιο χοντρό) είναι πολύ πιθανό να γράψουμε. Δηλαδή να πέσουμε σε λούμπα. Να σε ρίξει η πηγή σου σε λούμπα. Είναι πιθανό να γίνει, αν και δεν το ευχόμαστε και σίγουρα δε θα το επιδιώξουμε.

Ενα είναι σίγουρο. Πως ότι και να διαβάσετε εδώ μέσα δεν είναι προϊόν παραγγελίας. Κριτική θα διαβάσετε. Ισως κάποιες φορές και στα όρια των ορίων. Και σίγουρα όπως είναι η νοοτροπία αρκετών θα πέσει και μπινελίκι, όταν θα διαβάσετε κάτι με το οποίο δε θα συμφωνείτε και δε θα ταιριάζει με τη νοοτροπία του οπαδού. Ή δε θα είναι αβανταδόρικο για την ομάδα σας.

Το ξαναγράφω όμως, δε θα είναι προϊόν παραγγελίας. Βρίστε μας, ξεσπάστε όταν θέλετε αλλά σεβαστείτε αυτό. Και πιστεύω πως με τον καιρό ή μπορεί και από την αρχή (ποτέ δεν ξέρεις) θα μας αγαπήσετε.

Σίγουρα στο ίντερνετ είναι δύσκολο ο αναγνώστης να κάτσει να θυμηθεί που διάβασε πρώτα την είδηση. Πάει λίγο με τη συνήθεια.

Αλλά εμείς με τη βοήθειά σας (δεν έχει νόημα να γράφουμε ειδήσεις και να τα διαβάζουμε μόνοι μας, ε), ένα team που γνωρίζει από σάιτ ήρθαμε για να μείνουμε. Και να γίνουμε talk of the town, που λέμε και στη Νάξο.

Αντε και καλή μας αρχή…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί ακόμα ένα σάιτ, γιατί Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).