ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Να επέμβει κάποιος για τον Λουτσέσκου ΑΜΕΣΑ

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τις νέες δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το έχει ξαναπεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχει βάλει ξανά στην ίδια μοίρα στο δικό του μυαλό την χιτλερική Γερμανία με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν έκανε τίποτα. Δεν κλήθηκε για εξηγήσεις από κανέναν.

* Το θέμα πέρασε, λίγοι το θυμόντουσαν. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βλέποντας, πως κανείς δεν επεμβαίνει, το επανέλαβε σε συνέντευξή του στη Ρουμανία.

* Πως αυτό, που συνέβη πέρυσι στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και οι εξελίξεις, που ακολούθησαν θα γινόταν μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ.

* Δυο πράγματα, λοιπόν, για τις νέες προκλήσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ. Ίσως να μην τα γνωρίζει κιόλας. Βρίσκεται σε μία χώρα, που βίωσε τις θηριωδίες των Ναζί.

* Χιλιάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν, χιλιάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, χιλιάδες άνθρωποι θυμούνται τι τράβηξαν οι οικογένειές τους από τους Ναζί.

* Για ένα γκολ και ένα πρωτάθλημα, για το ποδόσφαιρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ κρίνει καλό να εξωραΐζει και να τολμά να συγκρίνει τις καταστάσεις αυτές.

* Το τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

* Το προφανές είναι άλλο.

* Βλέπει, πως δεν υπάρχει καμία επέμβαση και συνεχίζει. Σου λέει το είπα ξανά, κανείς δεν με τιμώρησε, άρα ας τα ξαναπώ.

* Το ζήτημα, πλέον, είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Τα λεπτά, που περνούν και ο κ. Λουτσέσκου δεν έχει λάβει κλήση για να δώσει εξηγήσεις είναι ΝΤΡΟΠΗ όχι απλά για όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους.

* Επίσης, καλό θα είναι να επέμβει και ο ΠΑΟΚ. Να γνωστοποιήσει ποια είναι η στάση του στο όλο θέμα. Δεν μιλάει όποιος και όποιος. Μιλάει ο προπονητής της ομάδας, ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος.

Λουτσέσκου: «Μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ»

Exit mobile version