ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«Πράσινο» μομέντουμ

Με σκληρή δουλειά, focus στην αμυντική λειτουργία, Σωκράτη Διούδη, τύχη και... λαγούς απ’ το καπέλο που έγιναν μόνιμοι, ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει πέντε διαδοχικές νίκες και, μάλιστα, χωρίς να δεχθεί γκολ.

«Πράσινο» μομέντουμ
«Πράσινο» μομέντουμ
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με σκληρή δουλειά, focus στην αμυντική λειτουργία, Σωκράτη Διούδη, τύχη και… λαγούς απ’ το καπέλο που έγιναν μόνιμοι, ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει πέντε διαδοχικές νίκες και, μάλιστα, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μεσοβδόμαδα η ΑΕΚ, ανέλπιστα, έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ κι ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πλησιάσει στο -3 από την 3η θέση.

Το μομέντουμ του ανήκει, αφενός μεν επειδή επιστρέφουν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, αφετέρου δε διότι ο Αρης δοκιμάζεται στην Τρίπολη.

Το ενδεχόμενο ο ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στο -2 ή το -3 από τη 2η θέση είναι αρκετά πιθανό, τη στιγμή που και η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί αύριο στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Ευκαιρία για συνέχιση νικηφόρας πορείας, καλή στιγμή για το σερί του απαραβίαστου (από ομάδα και Διούδη) – γιατί όχι και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Προφανώς αν ο Παναθηναϊκός παραταχθεί με το σκεπτικό ότι οι τρεις βαθμοί θα έρθουν μαγικά, τότε μπορεί και να… μην έρθουν στο τέλος.

Η Λαμία είναι υποψήφια για να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα που το «τριφύλλι» θα πετύχει το 2×2 στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι η πρώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός-Λαμία: Η αποστολή του Μπόλονι

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version