ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Το γοργόν και χάριν έχει

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σχολιάζει

Παναθηναϊκός: Το γοργόν και χάριν έχει
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός: Φαινόταν από το καλοκαίρι και στο Sportime είχε γραφτεί από την πρώτη στιγμή. Τι άλλο από την έλλειψη γκολτζή… Ο Γιώργος Δώνης το επεσήμανε ξανά.

Όσο η ομάδα δεν σκοράρει, τόσο θα υφίσταται το πρόβλημα. Το σημαντικότερο λάθος του καλοκαιριού ήταν ότι δεν αποκτήθηκε killer. Ο Φεντερίκο Μακέντα είχε φανερώσει από την περυσινή σεζόν πως θα έχει κενά και περιόδους ντεφορμαρίσματος. Προς Θεού δεν βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Η πλειοψηφία των φορ του κόσμου έχει σκαμπανεβάσματα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-2: Μαγική εικόνα

«Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά πράγματα στην ομάδα, δεν μπορώ να μιλήσω για μεταγραφικά θέματα. Είναι πράγματα που δεν υπάρχουν στο κεφάλι μου». Αυτή ήταν η απάντηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να ζητήσει ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου.

Πράγματι, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δώσει απάντηση ο Δώνης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το «τριφύλλι» δεν χρειάζεται «λίφτινγκ» στη γραμμή κρούσης, ασχέτως αν έχουν παρελάσει σε αυτή ένα… σωρό παίκτες. Μακέντα, Περέα, Καμπετσής, Κολοβός… Ουδείς εξ αυτών δεν έχει καταφέρει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα.

Μόνο ο Γκίας Ζαχίντ έχει μια σχετική ευχέρεια στο σκοράρισμα κι αυτός αποκτήθηκε για να αγωνίζεται στον άξονα! Μήπως, ο κόουτς θα πρέπει να σκεφτεί τη χρησιμοποίησή του ως δεύτερος φορ μέχρι να περιοριστεί το εν λόγω πρόβλημα; Στη Νέα Σμύρνη έπαιξε κοντά στον Χουάν Χοσέ Περέα, βρήκε δίχτυα και αναδείχθηκε MVP.

Πάντως, ο Δώνης, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα πρέπει να δράσει γρήγορα για την απόκτηση επιθετικού. Προτού περιοριστούν οι χειμερινές επιλογές. Εκτός πια αν με κάποιον τρόπο οι επιθετικοί του καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που υφίσταται από το ξεκίνημα της σεζόν.

Διότι, όταν με 18 τελικές βάζεις 1 γκολ, τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Exit mobile version