ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Έλεγχος Διαιτησίας: Για… όσκαρ!

Αν έβγαζε και την κόκκινη στον Φερνάντεζ, ο Τάσης στο ΟΑΚΑ, η διαιτησία της 21ης αγωνιστικής θα ήταν αλάνθαστη! Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (Στίλερ) Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γερμανό. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Δεν αμφισβητήθηκε ούτε μια απόφαση του από τους ποδοσφαιριστές. Στο 69′ η μπάλα βρίσκει στον ώμο του Τσόσιτς. Κανένα πέναλτι. Άρης-Πανιώνιος 1-1...

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αν έβγαζε και την κόκκινη στον Φερνάντεζ, ο Τάσης στο ΟΑΚΑ, η διαιτησία της 21ης αγωνιστικής θα ήταν αλάνθαστη!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (Στίλερ)

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γερμανό. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Δεν αμφισβητήθηκε ούτε μια απόφαση του από τους ποδοσφαιριστές.
Στο 69′ η μπάλα βρίσκει στον ώμο του Τσόσιτς. Κανένα πέναλτι.

Άρης-Πανιώνιος 1-1 (Κουτσιαύτης)

Ισως το πιο δύσκολο ματς, από πλευράς φάσεων της 21ης αγωνιστικής, αλλά ο Κουτσιαύτης ήταν πολύ καλός και άρεσε στον παρατηρητή του.
Δεν υπάρχει πέναλτι στο 10’ στο τράβηγμα του Μπάσα στον Ντουρμισάι. Σωστό το «παίζετε» του Αρτινού ρέφερι.
Αδιαμφισβήτητη η κόκκινη κάρτα στον Μπάσα για το «δολοφονικό» μαρκάρισμα στον Μακσίμοβιτς.
Στην ισοφάριση του Πανιωνίου, δεν φαίνεται να υπάρχει χέρι του Τσιλούλη.
Στο 85′ ο Μακρύλλος, έχει κολλημένο το χέρι του στο σώμα του και κάνει ξεκάθαρη κίνηση να αποφύγει τη μπάλα.

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 4-1 (Παπαπέτρου)

Στο 53’ ο Αργκους κρατάει από το λαιμό τον Μαρκόβσκι και τον τραβάει ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Λεβαδειακού να χάνει την ικανότητα να διεκδικήσει με κεφαλιά τη μπάλα. Σωστό το πέναλτι που υπέδειξε ο Παπαπέτρου με τη συμβολή του βοηθού Τζιώτζιου.

ΑΕΛ-Ξάνθη 1-1 (Σκουλάς)

Δύσκολη φάση δεν του «έκατσε» του Σκουλά. Περισσότερο τον δυσκόλεψε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Στο γκολ της ΑΕΛ δεν υπάρχει οφσάιντ, σωστός ο Σαμοϊλης που έφυγε προς τη σέντρα.  Ευχαριστημένος από όσα παρακολούθησε ο Δαγκλής (Μακεδονίας).

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Τάσης)

Ο Τάσης δεν είναι ακόμα έτοιμος για το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ. Εύκολο ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά φανερά αγχωμένος ο ρέφερι. Και όταν αγχώνεσαι κάνεις και λάθη. Στο 65’ ο Φερνάντες χτυπάει εκτός φάσης τον Γιόχανσον, μπροστά στον 4ο, αλλά ο ρέφερι δεν του έβγαλε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 4-1 (Σέζος)

Απαρατήρητος πέρασε ο Σέζος από το «Ζωσιμάδες». Δεν σημειώθηκε καμία φάση άξια ανάλυσης στον Βορειοελλαδίτη ρέφερι.

Απόλλων – ΠΑΟΚ 1-5 (Ευαγγέλου)

Πολλά με λίγα το ματς στη Ριζούπολη. Ο Ευαγγέλου μετά το χέρι του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη που τον κράτησε έξω τρεις αγωνιστικές επέστρεψε με μια πολύ καλή διαιτησία.

ΟΦΗ – Λαμία 0-3 (Ζαχαριάδης)

Oλα καλά και στο Ηράκλειο. Ο Ζαχαριάδης ήταν καλός. Κανένα οφσάιντ στα γκολ της Λαμίας. Σωστή η απευθείας κόκκινη στον Δεληγιαννίδη στο 81’ που πάει με τις τάπες στο γόνατο του Τομάς.

Exit mobile version