ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

«Καψόνια» Κλάτενμπεργκ στους Σουπερλιγκάτους!

Στο... περίμενε έχει τους διαιτητές της Super League ο Κλάτενμπεργκ, όσον αφορά στους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ/πλέι άουτ. 
«Καψόνια» Κλάτενμπεργκ στους Σουπερλιγκάτους!

Στο… περίμενε έχει τους διαιτητές της Super League ο Κλάτενμπεργκ, όσον αφορά στους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ/πλέι άουτ.

Η νέα ΚΕΔ με τον Κλάτενμπεργκ επικεφαλής, έφερε και νέα ήθη και έθιμα. Οι διαιτητές μάθαιναν τον ορισμό του Σαββατοκύριακου, τη Δευτέρα. Kάθε Δευτέρα. Για να «διαβάσουν» τις ομάδες που θα σφυρίξουν, να μιλήσουν με την ομάδα τους και να κάνουν και το τεστ κορονοϊου το οποίο είναι απαραίτητο 48 ώρες πριν τη σέντρα. Ομορφα πράγματα, νοικοκυρεμένα.

Το αν «κυκλοφορούσαν» οι ορισμοί πριν «ανέβουν» επίσημα στο σάιτ της ΕΠΟ, άλλη κουβέντα. Μην βάλουμε τα χέρια μας και βγάλουμε και τα μάτια μας!

Όλα βάσει πλάνου από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μέχρι την περασμένη αγωνιστική (3η πλέι οφ/πλέι άουτ). Όταν και γράφτηκε σε ΜΜΕ όνομα διαιτητή, που ως φήμη, θα σφύριζε παιχνίδι των πλέι οφ. Κάποιος προφανώς… ανακάλυψε την Αμερική και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη χαρά του (και τα χέρια του μακριά από το πληκτρολόγιο).

Η είδηση «ταξίδεψε», φτάνοντας και στα αφτιά του Άγγλου Αρχιδιαιτητή. Το πρώτο που έκανε ήταν να αλλάξει τους τέσσερις από του έξι που γνώριζαν τον ορισμό.

Το δεύτερο που έκανε ήταν μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να έχει ενημερώσει ενόψει Σ/Κ, τους διαιτητές που θα σφυρίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα, πλην της Super League!

«Καψόνι» από τον Κλάτενμπεργκ για να ταλαιπωρούμαστε.

Για τη μ@λ@κια του ενός. Οχι εκείνου που «κελάιδησε». Για να παιδευόμαστε τις Πέμπτες να αντιγράφουμε, πληκτρολογώντας με ρυθμούς… πολυβόλου, τους ορισμούς από το σάιτ της ΕΠΟ, για να προλάβουμε τα κλικ!

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέχρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Μπέος, ασχολείται λες και είναι το GNTM με το ντύσιμο του Καρυπίδη!

Μέχρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Μπέος, ασχολείται λες και είναι το GNTM με το ντύσιμο του Καρυπίδη!

Ο Αχιλλέας Μπέος πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι ο νέος πρωθυπουργός να του δώσει τα ηνία του ποδοσφαίρου. Μέχρι τότε ας ασχοληθούμε με την μόδα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Τάκη, τύπτομαι και φρίττω!

Διαιτησία: Τάκη, τύπτομαι και φρίττω!

Την τελευταία «σφαίρα» την τρώει πάντα ο Έλληνας διαιτητής! Ανέκαθεν αποτελούσε τον πιο ευάλωτο και εύκολο στόχο! Μπαλτάκος και Μπένετ τον... έστησαν σε μια γωνιά κι ήταν νέο παλικάρι!

Ποδόσφαιρο
Νίκος Μαρκάτος: Άρης: O Μπούργος έκανε (πάλι) λάθος, ο Καμαρά «έγκλημα»!

Άρης: O Μπούργος έκανε (πάλι) λάθος, ο Καμαρά «έγκλημα»!

Ο Νίκος Μαρκάτος γράφει για τα λάθη και τα «εγκλήματα» που έγιναν στη Λεωφόρο και δεν ήταν διαιτητικά!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Γονάτισε» και ο Τίτορμος με το χαστούκι του Κουτσοσπύρου!

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Γονάτισε» και ο Τίτορμος με το χαστούκι του Κουτσοσπύρου!

Ένα ακόμα μελανό σημάδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από το χαστούκι που έριξε ο Κουτσοσπύρος στον Περέα!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Γιατί αποφάσισε να κόψει τώρα τα «γυρίσματα» ο Κλάτενμπεργκ;

Γιατί αποφάσισε να κόψει τώρα τα «γυρίσματα» ο Κλάτενμπεργκ;

Ο Νίκος Μαρκάτος αναρωτιέται για το timing που επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να... κλείσει τις κάμερες και να σταματήσει τα βίντεο με την ανάλυση των φάσεων!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Κλάτενμπεργκ: Το δείπνο στον Πειραιά και η γυναίκα του Καίσαρα!

Κλάτενμπεργκ: Το δείπνο στον Πειραιά και η γυναίκα του Καίσαρα!

Το δείπνο στον Πειραία, τα μαθήματα ηθικής στο Καρπενήσι και η γυναίκα του Καίσαρα, για την οποία δεν έχει ακούσει τίποτα ο Κλάτενμπεργκ!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Φαν’ τ Σχιπ: Τον ευχαριστείς και πας παρακάτω!

Φαν’ τ Σχιπ: Τον ευχαριστείς και πας παρακάτω!

Ο... χαμηλοτάβανος Φαν' τ Σχιπ δεν έχει να δώσει πολλά παραπάνω στην Εθνική ομάδα.

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Κλάτενμπεργκ: Μαλλί, (χωρίς) γυαλί και t-shirt Givenchy!

Κλάτενμπεργκ: Μαλλί, (χωρίς) γυαλί και t-shirt Givenchy!

Ο Κλάτενμπεργκ δεν... είδε φως και μπήκε. Κάποιοι τον έφεραν. Τώρα τον... κράζουν εκείνοι που τον αποθέωναν!

Νίκος Μαρκάτος