ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Τάκη, τύπτομαι και φρίττω!

Την τελευταία «σφαίρα» την τρώει πάντα ο Έλληνας διαιτητής! Ανέκαθεν αποτελούσε τον πιο ευάλωτο και εύκολο στόχο! Μπαλτάκος και Μπένετ τον... έστησαν σε μια γωνιά κι ήταν νέο παλικάρι!
Διαιτησία: Τάκη, τύπτομαι και φρίττω!

Η Ελληνική διαιτησία γύρισε και πάλι χρόνια πίσω με αφορμή τα όσα έγιναν με τον ορισμό Σιδηρόπουλου. Εκεί που ήταν πριν εμφανιστούν οι ξένοι. Εκεί που θα είναι και όταν τα… χρόνια σου περάσουν! Πίσω… Τάκη τα καράβια!

*Τάκη, εσύ είσαι (που έλεγες οτι ο στόχος σου ειναι η διαιτησία να επιστρέψει στην Ελλάδα;)

*Έλα, Τάκη, φοβάμαι (πως η επαγγελματική διαιτησία θα… επιβληθεί άμεσα και δεν θα επιστρέψει ποτέ στην ΕΠΟ).

*Τάκη, μωρέ δε θέλω να σ’ ενοχλώ, αλλά (ο Μπένετ που είναι προσωπική σου επιλογή, έχει πλέον ημερομηνία λήξης και μετράει μέρες).

*Τάκη, μη θυμώνεις ρε γαμώτη… (δεν φταίνε μόνο οι Έλληνες της ΚΕΔ. Μπένετ και Καπέλα δεν έπεσαν με… αλεξιπτωτο. Συνεργάτες του Κλάτενμπεργκ ήταν την τελευταία διετία, γνωρίζουν οτι οι «μεγάλοι» θέλουν και έχουν συμφωνήσει για ξένους).

*Τάκη, εγώ θα σε ρωτήσω! (Θυμάσαι οτι ανάλογη διαρροή είχε προκύψει και επί Κλάτενμπεργκ, αλλά τοτε ο ορισμός είχε αλλάξει πριν ανακοινωθεί και δεν άνοιξε μύτη;).

*Να σου πω, θυμάσαι (οτι και σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο ίδιος VARιστας;).

*Τάκη, τι ώρα (έμαθες οτι ισχύει η διαρροή Σιδηρόπουλου από πρόεδρο ΕΠΣ που είχε… inside information;).

Τύπτομαι και φρίττω!

Τάκη!

Η μουσική (θα) αποτελεί έναν από τους ωραιότερους τρόπους έκφρασης!

*Στίχοι του Σταμάτη Κραουνάκη από το τραγούδι Νόχι – Στέρεο Νόβα (1998).

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!