ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Έλεγχος διαιτησίας: Παπούτσι από τον τόπο σου!

Τα λάθη του Δανού στο ΟΑΚΑ έκλεψαν την παράσταση στην 19η αγωνιστική. Δεν δόθηκε πέναλτι στο «Βικελίδης».

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τα λάθη του Δανού στο ΟΑΚΑ έκλεψαν την παράσταση στην 19η αγωνιστική. Δεν δόθηκε πέναλτι στο «Βικελίδης».

Λαμία – Παναιτωλικός 0-2 (Γρατσάνης)

Στο 41’ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχάι μέσα στην περιοχή. Ο Γρατσάνης σωστά είπε «παίζεται» αφού το χέρι ήταν ακούσιο. Στο 49’ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Μπαράλες, από τον Δημόπουλο (Δ.Αττικής) αφού ο φορ της Λαμίας ήταν εκτεθειμένος.

 

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0 (Κοτσάνης)

Την καλύτερη του φετινή διαιτησία έκανε ο Κοτσάνης. Ο Δραμινός ρέφερι είχε πολλές φάσεις στο «Καραϊσκάκης» αλλά δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Στο 21’ σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Χριστοδουλόπουλου.  Στο 22′ είδε το επιθετικό φάουλ που έκανε ο Γκερέρο. Στο 51’ ο Ντομίνγκες προσπαθεί να μαζέψει το χέρι του, η μπάλα πάει σε αυτό, χωρίς καμία πρόθεση από τον παίκτη του Πανιωνίου να «παίξει» τη μπάλα με το χέρι. Στο 61′ δεν υπάρχει πέναλτι στον Χασάν. Στο 68’ ο Χριστοδουλόπουλος «βουτάει» για δεύτερη φορά και σωστά είδε την κίτρινη κάρτα. Στο 74′ ήταν ακούσιο το χέρι του Ντομίνγκες που έχει «πλάτη» στη μπάλα.

 

ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-1 (Διαμαντόπουλος)

Επανεμφάνιση Διαμαντόπουλου μετά από 1,5 μήνα. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αρκά ρέφερι. Ακουσιο το χέρι του Ζίζιτς. Σωστά δεν δόθηκε τίποτα.

 

Απόλλων – Αστέρας Τρίπολης 0-2 (Tζοβάρας)

Εχει ξεχαστεί ήδη ο ρέφερι από την Φθιώτιδα. Ένα από τα πιο εύκολα ματς της καριέρας του στη Ριζούπολη.

 

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Κουμπαράκης)

Δεν γίνεται να μην δεις το χέρι του Κορχούτ στο 20’. Επίσης δεν γίνεται, αν το δεις, να το θεωρήσεις ακούσιο. Η μπάλα έρχεται από απόσταση ο αμυντικός του Αρη παρακολουθεί την πορεία της, απλώνει το χέρι και τη βρίσκει. Ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι που όμως δεν καταλογίστηκε.

 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1 (Τίγκααρντ)

Δεν δικαίωσε την επιλογή της ΚΕΔ, ο Δανός. Κακώς δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο χέρι του Σάκχοφ, κακώς βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζαμπά, αφού δεν προκύπτει υποσχόμενη επίθεση. Στη φάση που «κιτρινίζεται» για πρώτη φορά ο Ζαμπά, πρέπει να δει και κίτρινη κάρτα ο Λιβάγια. Όχι κόκκινη, αφού δεν υπάρχει η βαναυσότητα που… απαιτεί ο κανονισμός για αποβολή.

 

ΟΦΗ – Ξάνθη 0-0 (Παπαπέτρου)

Μια χαρά ο Παπαπέτρου, δύο… τρομάρες οι βοηθοί του. Οι σημαίες τους, με τις παραβάσεις δεν συντονίστηκαν ποτέ. Στα οφσάιντ έμεναν κάτω, στις περιπτώσεις που οι επιτιθέμενοι καλύπτονταν, τις σήκωναν!

 

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-0 (Φωτιάς)

Δεν υπάρχει φσάιντ στον Χατζηγιοβάνη (λάθος υπόδειξη του Nατσιόπουλου), δεν υπάρχει στη συνέχεια (υποθετικά, αφού η φάση είναι μη γενόμενη, λόγω της υπόδειξης του βοηθού) πέναλτι, αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού πέφτει μόνος του.

Exit mobile version