ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Απολογισμός κυπέλλου: ΝΑΥΑΓΙΟ!

Ο Νίκος Μαρκάτος βάζει στο μικροσκόπιο τις επίμαχες φάσεις των μεσοβδόμαδων αγώνων

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

VAR Κύπελλο: Χωρίς αυτό αρκετοί από τους διαιτητές και τους βοηθούς που σφύριξαν παιχνίδια το τριήμερο, εξέθεσαν τους εαυτούς τους, τους εκπαιδευτές τους, την ΚΕΔ που τους όρισε, τον Έλληνα Διαιτητή και το άθλημα. Ο απολογισμός του τριημέρου για τους επαναληπτικούς των «16»… Τιτανικός!

Την Τρίτη, για να τα πάρουμε με τη σειρά, ο Τσαμούρης δεν βλέπει διπλή επαφή στην εκτέλεση πέναλτι (σωστή η υπόδειξη και η κόκκινη) του ποδοσφαιριστή του Βόλου.

Ποδοσφαιριστή που αποβάλει στο δεύτερο ημίχρονο με αυστηρή δεύτερη κίτρινη (αν και υπάρχει ένα πάτημα χαμηλά), ενώ ανύπαρκτη εντελώς η δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Μπαλογιάννη που στο τάκλιν που κάνει βρίσκει μπάλα και τον πατάει ο αντίπαλος του. Το φάουλ το κάνει ο παίκτης του Ατρομήτου.

Στο «Βικελίδης» ο βοηθός Σάββας χάνει δύο οφσάιντ, ένα για κάθε ομάδα που έγιναν γκολ. Μπήκαν τρία συνολικά, έπρεπε να μετρήσει το ένα!

Μαντάρα τα έκανε και ο Κουτσιαύτης. Δεν είδε διπλή παράβαση πέναλτι στο 84′. Σε κόρνερ του Φετφατζίδη και κεφαλιά του Σάσα, ο Μαλεζάς κινείται με απλωμένα χέρια για να διώξει με κεφαλιά αλλά η μπάλα βρίσκει στον απλωμένο βραχίονά του. Πρώτο πέναλτι.

Στη συνέχεια η μπάλα καταλήγει, από «καραμπόλα», στον Ρόουζ ο οποίος σουτάρει προς το τέρμα. Η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο και σε μη φυσική θέση, χέρι του Μαλεζά. Δεύτερο πέναλτι (και κίτρινη).

Νωρίτερα στην Τούμπα, ο βοηθός Δίπλαρης (Καρδίτσας), μπροστά του, δεν βλέπει ότι η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη εκτός πλάγιας γραμμής στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.

VAR Κύπελλο: Την Τετάρτη ο… Τιτανικός συνεχίζει να βυθίζεται.

Στο ΟΑΚΑ, ο τιτανοτεράστιος Καλύβας σηκώνει στο πρώτο ημίχρονο τρεις φορές τη σημαία του, για… άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους και δεν πετυχαίνει υπόδειξη. Στη μια εξ αυτών ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο… συνήλθε. Είχε μόνο μια λάθος υπόδειξη (κατά του ΠΑΣ Γιάννινα).

Στο γήπεδο ήταν και ο Λίντμπεργκ! Θα… κρέμασε ο άνθρωπος με όσα είδε. Λογικό. Πόσα να αντέξει ο Σουηδός.

Στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ ο Γκορτσίλας είδε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ το πάτημα του Σιμόες στον Μουνάφο.

Με αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε Παρασκευή βράδυ.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ βρίσκονται στο νερό, ο Τιτανικός έχει χαθεί από το πλάνο του τηλεθεατή και η ΚΕΔ παρακολουθεί αποσβολωμένη!

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version