ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τον Παύλο και τον Θανάση;

Ο Νίκος Μπουρλάκης στέκεται στην κόντρα του Τζόρντι Μπερτομέου με την οικογένεια Γιαννακόπουλου
Μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τον Παύλο και τον Θανάση;

Όταν μέσω του Sportime αποκαλύψαμε εκείνη την απαράδεκτη επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου μέσω της οποίας απειλούσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με διακοπή του αγώνα με την Ρεάλ αν «ειδικά μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου καθόταν στις λευκές πολυθρόνες» (έτσι ακριβώς έγραφε) είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα του κομισάριου της Ευρωλίγκας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (όπως λέει συνέχεια) αλλά ΟΛΗ η οικογένεια Γιαννακόπουλου και κατ’ επέκταση ο Παναθηναϊκός (που δεν παραδέχεται ο Μπερτομέου).

Δεν θέλω να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένος μετά την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ που έκανε πριν λίγη ώρα απέναντι σε μια οικογένεια που θρηνεί έναν δικό της άνθρωπο. Έναν άνθρωπο με ενεργό συμμετοχή στο χτίσιμο μια επιχειρηματικής και αθλητικής αυτοκρατορίας. Κι αυτό, το προσωπικό στοιχείο, το πένθος, θα έπρεπε να το σεβαστεί ο Μπερτομέου.

Εντάξει, πρόκειται για θέμα τυπικό, για αλληλογραφία. Δηλαδή αν το έστελνε την Πέμπτη, μετά την κηδεία ή την άλλη Δευτέρα τι θα άλλαζε στην ζωή του;

Για να σταλεί ένα τόσο σοβαρό έγγραφο σε έναν μέτοχο της εταιρείας, πάει να πει ότι έγινε εν γνώση του Μπερτομέου. Αν πάλι δεν είχε γνώση τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά ο ανόητος υπάλληλος που πήρε την πρωτοβουλία. Αν και δεν πιστεύω ότι έγινε εν αγνοία του Μπερτομέου.

Η στιγμή ήταν πέρα για πέρα ακατάλληλη. Αλλά το προσωπικό μένος του Μπερτομέου σε βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου και πάλι επικράτησε ώστε να έχουμε μια ακόμα ΑΠΡΕΠΕΙΑ.

Γιαννακόπουλος σε Μπερτομέου: «Άντε και γαμ…»

Για να καταλήξω κάπου: Γενικά δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τον τρόπο που αντιδρά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σ’ αυτή την ιστορία με τον Μπερτομέου και ουσιαστικά εκτιμώ ότι αν και σε πολλές περιπτώσεις έχει δίκιο (ειδικά στα οικονομικά θέματα δεν μπορεί κανείς να του πει ότι έχει άδικο) τελικά με τις εκρηκτικές του αντιδράσεις κινδυνεύει να το χάσει.

Περίμενα όμως από τον κομισάριο της Ευρωλίγκας, που διαρκώς παριστάνει την…άλλη όψη του νομίσματος, τον πολιτισμένο παράγοντα και τον ακριβοδίκαιο να λειτουργεί χωρίς να επηρεάζεται από εμπάθεια. Κι επαναλαμβάνω: Όσες φορές κι αν έχει πει ότι το πρόβλημά του είναι μόνο ο Δημήτρης και όχι η υπόλοιπη οικογένεια, οι τελευταίες του (φανερές, τις κρυφές δεν τις γνωρίζει κανείς) ενέργειες αποδεικνύουν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι το πρόβλημά του είναι ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και κατ’ επέκταση ο Παναθηναϊκός.

Θα ήθελα να ξέρω αν έχει το θάρρος, το θράσος, τη δύναμη- όπως θέλετε πείτε το- να κοιτάξει στα μάτια τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο ο Καταλανός παράγοντας μετά και το τελευταίο του κατόρθωμα. Άσε τον Δημήτρη στην άκρη…Για τον Παύλο και τον Θανάση να μας πει αν έχει το σθένος να τους κοιτάξει στα μάτια.

Τα υπόλοιπα περί στρατηγικής, συμμαχιών, πλάνου κτλ δεν έχουν καμία σημασία στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και αναδεικνύει την μιζέρια, την μικρότητα, την εμπάθεια του Μπερτομέου απέναντι στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τον Παύλο και τον Θανάση;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College