ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Ο Ερμής Σχηματαρίου δείχνει ένα διαφορετικό δρόμο

Το μπάσκετ, ο αθλητισμός αποτελούν κοινωνικά αγαθά κι επιβάλλουν τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Κι αυτό που έκανε ο Ερμής Σχηματαρίου με ένα νεαρό αθλητή, το αποδεικνύει στο έπακρο. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης

Ο Ερμής Σχηματαρίου κέρδισε την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας όπου και θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως πέτυχε πολλά περισσότερα.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ερμής Σχηματαρίου κέρδισε την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας όπου και θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως πέτυχε πολλά περισσότερα.

Διότι πολύ απλά ο Ερμής Σχηματαρίου μας δείχνει κι έναν τελείως διαφορετικό δρόμο για τον αθλητισμό και τη ζωή. Το δρόμο του σεβασμού, των ίσων ευκαιριών και του μεγαλείου που έχει ο αθλητισμός.

Ο Παναγιώτης Τζαβέλας, ένας συνάνθρωπός μας με ειδικές ικανότητες, είναι μέλος της ομάδας και μάλιστα ο Νίκος Οικονόμου (προπονητής της ομάδας) τον χρησιμοποίησε σε κάποιους αγώνες. Αποθεώθηκε. Το χάρηκε. Και κάπως έτσι έφτασε σε όλα τα γήπεδα ένα μεγάλο μήνυμα.

Ποιο είναι το θέμα; Ότι ο Ερμής Σχηματαρίου θα διατηρήσει στο ρόστερ της Α2 τον αθλητή!

Μάλιστα υπήρξαν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να φανεί σε όλους ότι ο Τζαβέλας είναι μέλος της ομάδας, ισότιμο με όλους τους άλλους. Και όχι κάτι διαφορετικό ή ξεχωριστό

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή μας Παναγιώτη Τζαβέλα .

Ο Παναγιώτης μετά από συνάντηση κάποιων δευτερολέπτων ( Δεν χρειάστηκαν περισσότερα) με τον προπονητή μας κ.Οικονόμου δώσανε τα χέρια ώστε ο MVP του περσινού πρωταθλήματος αλλά και της ζωής ,ο πρωταθλητής της Β εθνικής , να είναι μαζί μας και στο παρθενικό μας ταξίδι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αθλητής:

«Συνεχίζω να είμαι στην ομάδα που αγαπώ, στην οικογένεια μου .Συνεχίζω να ονειρεύομαι κάνοντας αυτό που αγαπώ και αυτό που μου δίνει τεράστια χαρα .

Ευχαριστώ τον προπονητή μου για όλα ,και ανυπομονώ να δω τους νέους μου συμπαίκτες».

Ο Νίκος Οικονόμου και ο Παναγιώτης Τζαβέλας

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς Οικονόμου:

«Ο αθλητής που αποτελεί παράδειγμα ζωής και θέλησης για όλους μας , θα είναι μαζί μας κ φέτος…

Σχηματαρι και Τζαβέλας είναι έννοιες ταυτόσημες».

Μπορείτε στο βίντεο που ακολουθεί να δείτε πως συνεργάστηκαν ο Ερμής Σχηματαρίου και η Μελίκη ώστε να σκοράρει ο Τζαβέλας.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο πέρα από τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ. Και στον Νίκο Οικονόμου και στη διοίκηση και σε όλους.

Exit mobile version