ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Το «πλυντήριο» για το βιασμό της ανήλικης και οι 213 παιδοβιαστές

Για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τα «μην ασχολείσαι»: Ειδικά σε θέματα βιασμού ανήλικου θα πρέπει να ασχολούμαστε και να είμαστε αμείλικτοι. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης
Το «πλυντήριο» για το βιασμό της ανήλικης  και οι 213 παιδοβιαστές

Είναι παιδοβιαστές οι 213 που περίμεναν στην «ουρά» για να βγάλουν όλη τους την ανωμαλία σε ένα παιδικό κορμάκι και να εγκληματίσουν σε μια παιδική ψυχή.

Ναι είναι παιδοβιαστές. Με κεφαλαία γράμματα (ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ) με bold και το επαναλαμβάνουμε όσες φορές θέλετε. Βρήκαν τον άλλο τον ανώμαλο, τον βιαστή, που έβγαζε τις αρρωστημένες του πράξεις σε ένα ανήλικο κορίτσι και στη συνέχεια έβγαζε και λεφτά εις βάρος του αφού το εξέδιδε.

Το κοριτσάκι δεν έκανε «ερωτική πράξη» διότι το ακούσαμε κι αυτό (κι αν υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ σε αυτή τη χώρα ας παρέμβει) ούτε και «πήγε με δέκα άτομα». Δεν «πήγε», το βίασαν! Μπορείτε να το καταλάβετε;

Αυτή η φρικτή ιστορία με έναν ακόμα που «δεν είχε δώσει δικαιώματα» (ας εγκαταλείψουν επιτέλους τα Media αυτή την ηλίθια έκφραση, δε θα περιφέρεται με ταμπέλα για να αποκαλύψει τις πράξεις του) στον Κολωνό, έρχεται να προστεθεί στην αναλγησία, την υποκρισία και την «κόλαση» της κοινωνίας στην οποία ζούμε.

Και δε θέλω να νομιμοποιήσω ως «ηλίθιο» εκείνον που γράφει ή λέει περί «ερωτικής πράξης» και περί «πελατών»! Γιατί τον ηλίθιο τον αθωώνεις. Εδώ μιλάμε για «πλυντήριο» και όχι για ανοησία ή αγραμματοσύνη.

Τι «ερωτική πράξη» να έχει (διαβάσαμε ότι «είχε πάει με τουλάχιστον 10 άντρες» κι ακόμα δεν έχει μεταναστεύσει από τη ντροπή του αυτός που το έγραψε) ένα κοριτσάκι 12 ετών; Αλήθεια, είναι δυνατό να λέγονται σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης τέτοια πράγματα;

Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, όχι του κοριτσιού βέβαια (αν είναι δυνατόν, στην Κολομβία του Εσκομπάρ ζούμε;) για να ξέρουμε όλοι εμείς, για τα δικά μας παιδιά πόσοι και ποιοι παιδοβιαστές βρίσκονται ανάμεσά μας!

Ναι, 213 επίδοξοι παιδοβιαστές περίμεναν για να ασελγήσουν επάνω στο παιδάκι. Ναι, ο παιδοβιαστής που παρίστανε τον καλό Χριστιανό, τον άξιο πατριώτη και τον άριστο οικογενειάρχη ήταν ο πρώτος και χειρότερος που κινούσε τα νήματα.

Επί του τελευταίου: Ο πατριώτης, ο Χριστιανός και ο οικογενειάρχης κρίνονται από τις πράξεις τους όχι από τα λόγια και τις φωτογραφίες. Πολλοί «ασέλγησαν» επάνω σε αυτές τις ιερές έννοιες για να φτιάξουν το προσωπείο τους.

Να κρύψουν τη «φρίκη» που ΟΛΟΙ οφείλουμε να ξεσκεπάσουμε. Και να ζητήσουμε ΚΑΙ ΤΑ 213 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ να βγουν στη δημοσιότητα.

Κινδυνεύουμε, αν δεν το έχετε καταλάβει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «πλυντήριο» για το βιασμό της ανήλικης και οι 213 παιδοβιαστές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College