ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Να έχει επιτέλους και λίγη τύχη

Από τη στιγμή που η κλήρωση έφερε τον Άγιαξ στον δρόμο του ΠΑΟΚ, τα δεδομένα για πιθανή πρόκριση της ομάδας του Φερέιρα άλλαξαν με την αποστολή να γίνεται σχεδόν αδύνατη. Το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι γνωστό, καθώς έπεσε πάνω σε αυτόν που κανένας δεν ήθελε για αντίπαλο. Το θετικό όμως...
Να έχει επιτέλους και λίγη τύχη

Από τη στιγμή που η κλήρωση έφερε τον Άγιαξ στον δρόμο του ΠΑΟΚ, τα δεδομένα για πιθανή πρόκριση της ομάδας του Φερέιρα άλλαξαν με την αποστολή να γίνεται σχεδόν αδύνατη.

Το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι γνωστό, καθώς έπεσε πάνω σε αυτόν που κανένας δεν ήθελε για αντίπαλο.

Το θετικό όμως είναι, πως σήμερα 13 Αυγούστου, ο «Δικέφαλος» παίζει στο Άμστερνταμ τη ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και… ακόμη δεν έχει αποκλειστεί από το μεγαθήριο του Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εδώ θα δούμε το Άγιαξ-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του στο πρώτο ματς και θα μπορούσε ακόμη και να είχε κερδίσει στην Τούμπα.

Ο Άγιαξ είναι ομάδα με βαριά φανέλα και ένα σύνολο που πέρσι έκανε πράγματα και θαύματα αποκλείοντας Ρεάλ και Γιουβέντους. Αν όμως εξαιρέσει κανείς την περσινή χρονιά, θα διαπιστώσει ότι τα τελευταία χρόνια και σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα δεν έχει σταθερή απόδοση.

Ο «Αίαντας» είναι ικανός για το χειρότερο (αποκλεισμό από Νις και Κοπεγχάγη πρόπερσι σε Champions League και Europa League) και το καλύτερο (έφτασε ως τα ημιτελικά πέρσι).

Οπότε οποιοσδήποτε και όχι μόνο ο δικέφαλος, κινδυνεύει να διασυρθεί αλλά και να γίνει ήρωας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντεμπούτο για τη μαύρη φανέλα!

Έτσι λοιπόν, ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να παίξει το παιχνίδι του και να προσπαθήσει για το καλύτερο και ότι γίνει. Το ματς, θα κριθεί περισσότερο στο τι θα κάνει ο Άγιαξ, τι απόδοση θα πιάσει και αν καταφέρει τις ευκαιρίες, που σίγουρα θα κάνει, να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Αν θα είναι εύστοχος ο Αίαντας, τότε το σύνολο του Φερέιρα θα δυσκολευτεί να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Αν οι ασπρόμαυροι, καταφέρουν να αποκρούσουν με επιτυχία τις πολλές και ποιοτικές επιθέσεις του Άγιαξ (που θα έχει την κατοχή) και έχουν και (επιτέλους) τη τύχη με το μέρος του, όλα μπορούν να συμβούν.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ, είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, μία ομάδα που δεν καταθέτει τα όπλα και απεχθάνεται την ήττα. Οπότε όλα μπορούν να συμβούν…

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Το τόλμησε ο Ναν σε μουσουλμανική χώρα! Ωραίος

Το τόλμησε ο Ναν σε μουσουλμανική χώρα! Ωραίος

Κιχ δεν έβγαλαν οι Άραβες...

VIRAL
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Θα εμπιστευθεί επιτέλους έναν Αθλητικό Διευθυντή η διοίκηση; Τι θα γινόταν αν κέρδιζε κύπελλο με αυτή τη διαιτησία;

ΠΑΟΚ: Θα εμπιστευθεί επιτέλους έναν Αθλητικό Διευθυντή η διοίκηση; Τι θα γινόταν αν κέρδιζε κύπελλο με αυτή τη διαιτησία;

Πλέον το ερώτημα είναι αν η επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ, ενός ΠΑΟΚ που έμεινε 20 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και δεν έφερε ούτε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη θα είναι αυτή που πρέπει

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις

Μία «γροθιά» ομάδα και κόσμος του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ένα Κύπελλο και είτε το χάσουν, είτε το κερδίσουν, είναι σίγουρο πως θα έχουν καταφέρει να πάρουν μια αλλη σημαντική νίκη που δε γράφεται στα στατιστικά

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα τον Ολυμπιακό με τα «δεύτερα» – Ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα τον Ολυμπιακό με τα «δεύτερα» – Ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχει γιγαντωθεί και ενοχλεί

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Αποτυχία αν δεν πάρει το Κύπελλο – Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει επόμενη μέρα στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Αποτυχία αν δεν πάρει το Κύπελλο – Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει επόμενη μέρα στην Τούμπα!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι θα συμβεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το καλύτερο γκολ στις ψυχές μας!

Ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το καλύτερο γκολ στις ψυχές μας!

Ο μικρός Λέανδρος συγκίνησε τους πάντες στο γήπεδο. Ένας τόσο μικρός μπόμπιρας με τόσο μεγάλη θέληση, δύναμη και μεγαλείο ψυχής.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Η μεγαλύτερη εκδίκηση για όσα έγιναν στη Γαλλία θα είναι η πρόκριση!

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Η μεγαλύτερη εκδίκηση για όσα έγιναν στη Γαλλία θα είναι η πρόκριση!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά και την εκδίκηση που θα έρθει αποκλειστικά μέσω της πρόκρισης.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Το θέλει, μπορεί και θα προκριθεί!

ΠΑΟΚ: Το θέλει, μπορεί και θα προκριθεί!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία αλλά και τη ρεβάνς της Τούμπας, εκεί οπού οι ασπρόμαυροι μπορούν να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση.

Νίκος Τοσκίτσης