Μπορεί να το πάρει από τώρα ο ΠΑΟΚ!


    Νίκος ΤοσκίτσηςΟ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει καθόλου άγχος, για την έκβαση του αποψινού αγώνα. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν να χάσουν τίποτα αφού ακόμη κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ηττηθούν, θα παραμείνουν σε απόσταση από τον Ολυμπιακό και θα έχουν την άλλη Κυριακή την ευκαιρία, να δώσουν την… χαριστική βολή στον αντίπαλο τους που βρίσκεται στη 2η θέση.

Αντίθετα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μόνο να κερδίσει. Τι; Να «καθαρίσει» μία και καλή με την υπόθεση τίτλος. Διότι αν ο ΠΑΟΚ, φύγει από το ΟΑΚΑ με τους 3 βαθμούς της νίκης τότε θα έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Αυτό, καθώς η διαφορά θα παραμείνει στους 8 και ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα χωρίς ουσιαστικά να ελπίζει σε κάτι αφού ακόμα κι αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ η διαφορά θα παραμείνει υψηλή και οι 5 πόντοι με το πρόγραμμα που θα έχουν οι δύο ομάδες δεν μπορούν να μειωθούν.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει δύο ευκαιρίες, δύο «τελικούς», ο Ολυμπιακός αντίθετα θα έχει έναν και ίσως και κανέναν. Δεν υπάρχει φαβορί, βέβαια, για την αποψινή αναμέτρηση. Στα… χαρτιά η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα λόγω έδρας, ο ΠΑΟΚ λόγω ρόστερ και του τι έχει δείξει ως τώρα σε σχέση με τους «κιτρινόμαυρους».

Όμως σε τέτοια παιχνίδια σημαντικό ρόλο παίζει το πάθος και ποιος θα δείξει στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο. Δεν μπορεί, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ, να μην δεν το θέλει περισσότερο, αφού «παίζει» για τον τίτλο. Στα λόγια, λοιπόν, σίγουρα το θέλει περισσότερο. Αν τα λόγια γίνουν πράξεις ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα από σήμερα! Αν, όχι θα πρέπει να περιμένει λίγο…