ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Με το μυαλό στη νίκη ο ΠΑΟΚ!

Τα χρόνια άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν κατεβαίνει ως αουτσάιντερ στο «Καραϊσκάκης». Φέτος μάλιστα σε αντίθεση με το παρελθόν, ο Δικέφαλος θα παίξει στον Πειραιά με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι φαβορί καθώς παίζουν εκτός έδρας, αλλά η ποιότητα τους είναι τέτοια που έχει φέρει τις πιθανότητες νίκης στο...
Με το μυαλό στη νίκη ο ΠΑΟΚ!

Τα χρόνια άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν κατεβαίνει ως αουτσάιντερ στο «Καραϊσκάκης». Φέτος μάλιστα σε αντίθεση με το παρελθόν, ο Δικέφαλος θα παίξει στον Πειραιά με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι φαβορί καθώς παίζουν εκτός έδρας, αλλά η ποιότητα τους είναι τέτοια που έχει φέρει τις πιθανότητες νίκης στο 50-50.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα αγωνιστεί όπως άλλες φορές για δύο αποτελέσματα, ούτε για να αποδείξει κάτι για την αξία της.Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς που θα «σβήσουν» τη τιμωρία που δέχτηκε από πέρσι. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού, είναι αλήθεια πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση. Υστερα από την υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη, οι ποδοσφαιριστές φαίνονται σαν να παίζουν ψυχολογικά «άδειοι» ενώ αρκετοί χρειαζόντουσαν ανάσες.

Ο Λουτσέσκου άλλωστε, για πρώτη ϕορά μετά από χρόνια ως προπονητής έχει να αντιμετωπίσει και τους διπλούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα καθώς πέρσι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε στην Ευρώπη.

Δοκιμάζεται και ο ίδιος με το ροτέισον που κάνει και σήμερα στο Καραϊσκάκης θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να κερδίσουν για τους τρεις βαθμούς αλλά και για να δείξει στο χόρτο αυτό που λέει όλη η χώρα, ότι δηλαδή είναι φέτος η χρονιά τους και θα κατακτήσουν στο τέλος τον τίτλο. Επίσης με νίκη τους, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας,  θα βάλουν δύσκολα στον μεγάλο τους αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός και όχι η ΑΕΚ.

Το σημερινό ντέρμπι δεν είναι «τελικός» αλλά οδηγός και σημαντικός για τη συνέχεια. Από αυτή την αναμέτρηση περισσότερα έχει να χάσει ο Ολυμπιακός. Πάνω σε αυτό ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτίσει» (καθώς το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι) και με την κατάλληλη νοοτροπία όχι μόνο να κερδίσει τον ΟΣΦΠ αλλά ακόμη και να τον διασύρει.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ετοιμος να… οπλίσει ο Πρίγιοβιτς!

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Το τόλμησε ο Ναν σε μουσουλμανική χώρα! Ωραίος

Το τόλμησε ο Ναν σε μουσουλμανική χώρα! Ωραίος

Κιχ δεν έβγαλαν οι Άραβες...

VIRAL
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Θα εμπιστευθεί επιτέλους έναν Αθλητικό Διευθυντή η διοίκηση; Τι θα γινόταν αν κέρδιζε κύπελλο με αυτή τη διαιτησία;

ΠΑΟΚ: Θα εμπιστευθεί επιτέλους έναν Αθλητικό Διευθυντή η διοίκηση; Τι θα γινόταν αν κέρδιζε κύπελλο με αυτή τη διαιτησία;

Πλέον το ερώτημα είναι αν η επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ, ενός ΠΑΟΚ που έμεινε 20 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και δεν έφερε ούτε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη θα είναι αυτή που πρέπει

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις

Μία «γροθιά» ομάδα και κόσμος του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ένα Κύπελλο και είτε το χάσουν, είτε το κερδίσουν, είναι σίγουρο πως θα έχουν καταφέρει να πάρουν μια αλλη σημαντική νίκη που δε γράφεται στα στατιστικά

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα τον Ολυμπιακό με τα «δεύτερα» – Ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα τον Ολυμπιακό με τα «δεύτερα» – Ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχει γιγαντωθεί και ενοχλεί

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Αποτυχία αν δεν πάρει το Κύπελλο – Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει επόμενη μέρα στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Αποτυχία αν δεν πάρει το Κύπελλο – Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει επόμενη μέρα στην Τούμπα!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι θα συμβεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το καλύτερο γκολ στις ψυχές μας!

Ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το καλύτερο γκολ στις ψυχές μας!

Ο μικρός Λέανδρος συγκίνησε τους πάντες στο γήπεδο. Ένας τόσο μικρός μπόμπιρας με τόσο μεγάλη θέληση, δύναμη και μεγαλείο ψυχής.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Η μεγαλύτερη εκδίκηση για όσα έγιναν στη Γαλλία θα είναι η πρόκριση!

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Η μεγαλύτερη εκδίκηση για όσα έγιναν στη Γαλλία θα είναι η πρόκριση!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά και την εκδίκηση που θα έρθει αποκλειστικά μέσω της πρόκρισης.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Το θέλει, μπορεί και θα προκριθεί!

ΠΑΟΚ: Το θέλει, μπορεί και θα προκριθεί!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία αλλά και τη ρεβάνς της Τούμπας, εκεί οπού οι ασπρόμαυροι μπορούν να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση.

Νίκος Τοσκίτσης