×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Λουτσέσκου ευθύνεται για την κλήρωση 


    Νίκος Τοσκίτσης

Ο Λουτσέσκου ευθύνεται για την κλήρωση 


Ο ΠΑΟΚ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο και ο Λουτσέσκου έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό.

Η τύχη σίγουρα έπαιξε ρόλο. Ο δικέφαλος άλλωστε για δέκα λεπτά, δεν κατάφερε να μπει στους ισχυρούς και στη συνέχεια η κλήρωση απ όλες τις έξι ομάδες έβγαλες τον Αγιαξ για αντίπαλο του.

Ωστόσο ο πρωταθλητής θα μπορούσε να «εξαλείψει» την περίπτωση αυτήν, ώστε να μην μπορεί καμιά «τύχη» να του βάλει εμπόδια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως, είχε… άλλη άποψη.

Ο Ρουμάνος χάραξε μόνος του μία πολιτική στον ΠΑΟΚ και την… πέρασε, με το έτσι θέλω. Αυτή έλεγε ότι θυσιάζουμε τα πάντα για τον τίτλο. Θυσιάζουμε το πρεστίζ, τα εκατομμύρια ευρώ απο τις ευρωπαϊκές νίκες αλλά και το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου.

Ισως επειδή ο ίδιος, δεν θα ήταν μέλος του “αύριο” του ΠΑΟΚ, δεν τον ένοιαζε και πολύ αν ο Δικέφαλος μπορεί να έχει πιο εύκολο έργο στις κληρώσεις, παίρνοντας βαθμούς. Αλλωστε δικά του λόγια είναι και όχι δικά μας, ότι παρακολουθούσε την Αλ Χιλάλ απο πέρσι.

Ετσι λοιπόν, την χρονιά που ο Δικέφαλος πήρε το πρωτάθλημα, μπήκε στους ανίσχυρους στην κλήρωση και πλέον θέλει να πετύχει ένα “θαύμα” για να περάσει στους ομίλους αφού ο Αγιαξ είναι πανίσχυρος.

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο νταμπλούχος δεν αποκλειόταν με Λουτσέσκου στον πάγκο απο την Εστερσουντ και αν πέρσι, δεν… παρατούσε τόσο επιδεικτικά τους αγώνες του, για τους ομίλους του Europa League.

Διότι η βαθμολογία από αυτές τις δύο σεζόν είναι καταστροφικές και η ομάδα θα τις κουβαλάει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ακόμη και αν έπαιζε με Βιντι και Μπάτε με βασικούς. Έπαιξε άσχημα με τη τύχη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου και αυτή του γύρισε τώρα την πλάτη, μόνο που την πλήρωσε η ομάδα και όχι ο Ρουμάνος.

Αυτός που έπαιζε με ολόκληρη Τσέλσι στο Λονδίνο και δήλωνε ότι έβαλε τους αναπληρωματικούς γιατί η ομάδα του είχε ματς με τη Λαμία! Τι να πεις…


Τελευταία Νέα