ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Από τα γραφεία ξεκινούν όλα!

Το πρόβλημα που προέκυψε με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των σοβαρών προβλημάτων οργανώσης που έχει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Όταν κάτι τόσο απλό δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα, φανταστείτε τι συμβαίνει γενικότερα σε ότι αφορά τη λειτουργία των γραφείων και και της διοίκησης.σε σοβαρότερα θέματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει αλλαγές σε...

ΠΑΟΚ: Μήνυμα Σαββίδη για το «αύριο» του Δικεφάλου
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το πρόβλημα που προέκυψε με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των σοβαρών προβλημάτων οργανώσης που έχει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Όταν κάτι τόσο απλό δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα, φανταστείτε τι συμβαίνει γενικότερα σε ότι αφορά τη λειτουργία των γραφείων και και της διοίκησης.σε σοβαρότερα θέματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης του τι γίνεται στα γραφεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να τιμωρηθεί η ομάδα!»

Από τα πρώτα χρόνια του στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ είχε τονίσει πως οι επιτυχίες έρχονται από τα γραφεία και το αν λειτουργούν αυτοί σωστά. Οι ανορθογραφίες είναι πολλές κατά διαστήματα και αυτές στο τέλος, καταλήγουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο και συνήθως αυτός που την πληρώνει είναι ένας νέος προπονητής που έρχεται ή ένας Αθλητικός Διευθυντής ενώ η αλήθεια είναι πως τα πάντα ξεκινούν από τη διοίκηση.

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο μεγαλομέτοχος δεν είναι η διοίκηση, έχει βάλει ανθρώπους στη διοίκηση για να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ και τους δίνει όλα τα πολεμοφόδια για να τον εξελίξουν. Ωστόσο η ομάδα προχωρά με πιο αργά βήματα σε σχέση με τα εκατομμύρια ευρώ που δίνει ο Σαββίδης, διότι κάποιοι δεν αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν. Δυστυχώς, έπρεπε να φτάσει η κατάσταση εδώ και να υπάρχουν τέτοια γεγονότα σαν αυτό της Κυριακής για να αλλάξουν τα πράγματα αφού ήταν ένα συμβάν το οποίο δεν μπορούσε να καλυφθεί από όσους έκαναν την γκάφα ή από όσους τοποθέτησαν τους συγκεκριμένους που την έκαναν.

Αυτός που πρέπει να πάρει τις αποφάσεις είναι αυτός που πληρώνει και πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Σαββίδης να αλλάξει πολλά μέσα στον ΠΑΟΚ ώστε να μπορέσει η ομάδα να οργανωθεί σε ευρωπαϊκά επίπεδα έτσι όπως ο ίδιος είχε όνειρο να γίνει και έτσι όπως νόμιζε πώς είναι αλλά δυστυχώς συχνά τον διέψευδαν τα γεγονότα.

Exit mobile version