ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Ενίσχυση εδώ και τώρα και το μυαλό στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την απαραίτητη ενίσχυση του ΠΑΟΚ, με το βλέμμα στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης!
ΠΑΟΚ: Ενίσχυση εδώ και τώρα και το μυαλό στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης!

Ο ΠΑΟΚ για 45 λεπτά αγχώθηκε χθες, καθώς με μια φάση δέχτηκε ξανά γκολ από λάθος του Τέιλορ που είναι επιρρεπής στα λάθη και έχουν στοιχίσει στον ΠΑΟΚ, όπως ανάλογα συνέβη με τον Εσίτι στο Καραϊσκάκη.

Ο δικέφαλος πρέπει να βρει σταθερές στην άμυνα του, για να σταματήσει να βγάζει τα μάτια του μόνος του και να αδικεί τον εαυτό του.

Βέβαια αυτά τα προσωπικά λάθη στην άμυνα, οφείλονται κυρίως στην απουσία του Κρέσπο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί βαρίδιο και ηγέτη της αμυντικής γραμμής των ασπρόμαυρων αλλά και η απουσία χημείας καθώς υπάρχουν νέοι παίκτες στην άμυνα που συνεχώς αλλάζουν.

Για την ατομική ποιότητα είναι υπεύθυνος να το κρίνει ο προπονητής αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Τέιλορ όπως και ο Εσίτι δεν είναι έτοιμοι για βασικοί, μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Καλά ματς θα κάνουν αλλά δεν έχουν την ποιότητα για να είναι σταθεροί σε μια σειρά αγώνων.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο ποιοτικό ακραίο αμυντικό για να παίξει βασικός, ένα δεκάρι ή ένα εξτρέμ που θα δώσει περισσότερες λύσεις στην μεσοεπιθετική του γραμμή και ανάσες στον Μπίσεσβαρ αλλά χρειάζεται και έναν κεντρικό αμυντικό.

Αν δεν γίνουν αυτές οι κινήσεις ή τουλάχιστον δύο από τις τρεις, θα έχει ρίξει για άλλη μια χρονιά λευκή πετσέτα για το πρωτάθλημα.

Και καλό είναι διοίκηση, σκάουτινγκ και προπονητής να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συνεργαστούν όπως πρέπει για το καλό της ομάδας, χωρίς να επηρεάζονται από τρίτους, καθώς δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον.

Το χορτάρι έδειξε τι χρειάζεται η ομάδα! Αν δεν γίνουν τον χειμώνα σοβαρές μεταγραφές τότε η εσωστρέφεια που θα έρθει θα είναι απολύτως δικαιολογημένη και υπεύθυνοι θα είναι όλοι στην ομάδα. Για αυτό από τώρα πρέπει να δουλέψουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους.

Από κει και πέρα, έρχεται ένα ματς φωτιά για την Ευρώπη με την Κοπεγχάγη όπου θα κρίνει την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League.

Είναι μία αναμέτρηση που πρέπει να την αντιμετωπίσει όλος ο ΠΑΟΚ, δηλαδή η ομάδα, ο προπονητής η διοίκηση και ο κόσμος, ως μεγάλο τελικό.

Η Τούμπα θα πρέπει να είναι γεμάτη, καθώς με νίκη ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρώτη θέση ενώ με ήττα την χάνει και μετά θα πρέπει να παίξει για τη δεύτερη θέση που όμως αυτή θα τον στείλει σε αγώνα μπαράζ.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον δικέφαλο να πρωταγωνιστήσει φέτος στην Ευρώπη και αυτός ο στόχος θα έρθει αν πάρει τη νίκη την Πέμπτη (04/11).

https://youtu.be/o7CEx1w88pM

 

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Το τόλμησε ο Ναν σε μουσουλμανική χώρα! Ωραίος

Το τόλμησε ο Ναν σε μουσουλμανική χώρα! Ωραίος

Κιχ δεν έβγαλαν οι Άραβες...

VIRAL
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Θα εμπιστευθεί επιτέλους έναν Αθλητικό Διευθυντή η διοίκηση; Τι θα γινόταν αν κέρδιζε κύπελλο με αυτή τη διαιτησία;

ΠΑΟΚ: Θα εμπιστευθεί επιτέλους έναν Αθλητικό Διευθυντή η διοίκηση; Τι θα γινόταν αν κέρδιζε κύπελλο με αυτή τη διαιτησία;

Πλέον το ερώτημα είναι αν η επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ, ενός ΠΑΟΚ που έμεινε 20 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και δεν έφερε ούτε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη θα είναι αυτή που πρέπει

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις

Μία «γροθιά» ομάδα και κόσμος του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ένα Κύπελλο και είτε το χάσουν, είτε το κερδίσουν, είναι σίγουρο πως θα έχουν καταφέρει να πάρουν μια αλλη σημαντική νίκη που δε γράφεται στα στατιστικά

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα τον Ολυμπιακό με τα «δεύτερα» – Ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα τον Ολυμπιακό με τα «δεύτερα» – Ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία εναντίον όλων! Μία «άλλη Ελλάδα» που ζούσε για χρόνια στη σκιά της Αθήνας έχει βρει το καμάρι της

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχει γιγαντωθεί και ενοχλεί

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Αποτυχία αν δεν πάρει το Κύπελλο – Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει επόμενη μέρα στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Αποτυχία αν δεν πάρει το Κύπελλο – Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει επόμενη μέρα στην Τούμπα!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι θα συμβεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: Ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το καλύτερο γκολ στις ψυχές μας!

Ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το καλύτερο γκολ στις ψυχές μας!

Ο μικρός Λέανδρος συγκίνησε τους πάντες στο γήπεδο. Ένας τόσο μικρός μπόμπιρας με τόσο μεγάλη θέληση, δύναμη και μεγαλείο ψυχής.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Η μεγαλύτερη εκδίκηση για όσα έγιναν στη Γαλλία θα είναι η πρόκριση!

ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Η μεγαλύτερη εκδίκηση για όσα έγιναν στη Γαλλία θα είναι η πρόκριση!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά και την εκδίκηση που θα έρθει αποκλειστικά μέσω της πρόκρισης.

Νίκος Τοσκίτσης
Νίκος Τοσκίτσης: ΠΑΟΚ: Το θέλει, μπορεί και θα προκριθεί!

ΠΑΟΚ: Το θέλει, μπορεί και θα προκριθεί!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία αλλά και τη ρεβάνς της Τούμπας, εκεί οπού οι ασπρόμαυροι μπορούν να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση.

Νίκος Τοσκίτσης