BLOGGERS

Ο ΠΑΟΚ παίζει την τύχη του στην Τούμπα

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ειπώθηκαν και ο κάθε ένας από την οπτική του πλευρά, μίλησε για τη τιμωρία του ΠΑΟΚ. Ο καθένας με το συμφέρον του και αυτό είναι που σε αυτή τη χώρα μας ισχύει: «Να καεί το σπίτι του γείτονα αντί να κοιτάξουμε το δικό μας». Ετσι και στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Για τον...
Ο ΠΑΟΚ παίζει την τύχη του στην Τούμπα

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ειπώθηκαν και ο κάθε ένας από την οπτική του πλευρά, μίλησε για τη τιμωρία του ΠΑΟΚ. Ο καθένας με το συμφέρον του και αυτό είναι που σε αυτή τη χώρα μας ισχύει: «Να καεί το σπίτι του γείτονα αντί να κοιτάξουμε το δικό μας».

Ετσι και στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Για τον Δικέφαλο του φταίνε μόνο όλοι οι άλλοι, ο Ολυμπιακός, ο Γκαρθία, το κατεστημένο, το ΠΟΚ και δε θέλει ή δεν συμφέρει να κοιτάξει τις δικές του ευθύνες.

Του Ολυμπιακού του φταίει ένα κομμάτι χαρτί και προτιμάει να μην αγωνιστεί διότι η ομάδα του «σέρνεται» εδώ και μήνες και φυσικά μιλάει για «ζούγκλα» της Τούμπας τη στιγμή που έχει δεχτεί τιμωρία για ντου οπαδών του και ξύλο αρκετά πρόσφατα.

Η ΑΕΚ μία από τα ίδια, πίεσε τις τελευταίες ημέρες με το δικό της τρόπο για την τιμωρία του ΠΑΟΚ καθώς έχει ελπίδες να πάρει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά όπως κάποτε έχασε ένα. Για μπάλα δεν μιλάει κανείς. Χθες μιλήσαμε εμείς εδώ στο Sportime βέβαια, υπενθυμίζοντας γιατί είναι άδικο ο ΠΑΟΚ να χάσει εκτός από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό άλλους τρεις βαθμούς, όπως θα ήταν άδικο και για την ΑΕΚ που μπορεί να έχει μικρότερη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ αλλά απέδειξε όλη την χρονιά ότι είναι άξια συνδιεκδικήτρια του τίτλου. Είκοσι τέσσερις ώρες λοιπόν πριν από ένα ακόμη μεγάλο ματς που αυτή τη φορά θα γίνει αλλά δυστυχώς χωρίς φιλάθλους, ήλπιζα να μιλούσαμε για μπάλα αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι μετά την απόφαση της έφεσης θα γίνει ξανά μία μάχη εντυπώσεων. Ειδικά αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΑΕΚ. Διότι αν παραμείνει η τιμωρία, ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει με μειονέκτημα για τον τίτλο και θα φωνάζει, ενώ αν επιστραφούν οι βαθμοί, θα ξεκινήσει η προπαγάνδα των υπολοίπων για ευνοημένο ΠΑΟΚ ξεχνώντας όλοι πως μιλάμε για αφαίρεση ουσιαστικά έξι βαθμών.

Ο ηλίθιος λοιπόν που πέταξε το ρολό στην Τούμπα και ο θεατρίνος αποτυχημένος (ως τώρα) προπονητής του Ολυμπιακού κατάφεραν ότι και να γίνει από εδώ και πέρα να απαξιώσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα και οι ομάδες… χόρεψαν στον χορό δύο… ανύπαρκτων!

Εύχομαι τουλάχιστον την Κυριακή έστω για 90 λεπτά, να θυμηθούμε στην Τούμπα ξανά το ποδόσφαιρο, δίνοντας έτσι την ελπίδα στους ποδοσφαιρόφιλους ότι στο μέλλον κάτι μπορεί επιτέλους να αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν. Κάπου στον δρόμο «χάθηκαν» αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.