ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μια γλυκιά συγκυρία

Ο επαναπροσδιορισμός σε μία εποχή όπου τα πάντα εναλλάσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία. Το παραπάνω ισχύει και για το brandname του «Sportime» το οποίο μετά την κατά τεκμήριο επιτυχημένη παρουσία στον έντυπο τύπο περνάει και στην ψηφιακή εποχή. Ενα εγχείρημα, του οποίου έχω την τιμή να αποτελώ μέλος, καλύπτοντας το...
Μια γλυκιά συγκυρία

Ο επαναπροσδιορισμός σε μία εποχή όπου τα πάντα εναλλάσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία. Το παραπάνω ισχύει και για το brandname του «Sportime» το οποίο μετά την κατά τεκμήριο επιτυχημένη παρουσία στον έντυπο τύπο περνάει και στην ψηφιακή εποχή.

Ενα εγχείρημα, του οποίου έχω την τιμή να αποτελώ μέλος, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Εχοντας ζήσει στο εξωτερικό ( Βαρκελώνη) και εργαστεί πάνω στο αντικείμενο που των σπουδών μου (ευλογία και προνόμιο στις δύσκολες εποχές που ζούμε), το μικρόβιο για έγκαιρη, έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση αποτελεί οδηγό.

Το γεγονός δε, ότι η επιστροφή στην Ελλάδα συνδυάζεται με την καθημερινή παρακολούθηση των θεμάτων ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας, συνιστά μία γλυκιά συγκυρία.

Χωρίς αμφιβολία, η παρούσα αποτελεί μία χρονιά-ορόσημο για την Ενωση, η οποία, μετά από 24 χρόνια φλερτάρει έντονα με το νταμπλ. Κάτι εύλογο, καθώς η παρουσία της σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ) κρίνεται ως εξαιρετική. Κι αν ο αποκλεισμός της στην Ευρώπη -όντας ωστόσο αήττητη- μπορεί να πίκρανε τους φίλους των «κιτρινόμαυρων», η εντός συνόρων πορεία δείχνει ότι ο Μάιος θα είναι ένας πολύ… ωραίος μήνας.

Επειδή όμως δεν είναι θεμιτό να προκαταβάλλει κανείς πράγματα, ας επικεντρωθούμε στο παρόν. Το δικαστικό ράλι των τελευταίων εβδομάδων και το γενικότερο χάος που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιχειρεί να μουτζουρώσει μία ευγενή προσπάθεια και ενδεχομένως να μειώσει τα επίπεδα χαράς για τις εντός αγωνιστικού χώρου εμφανίσεις της ΑΕΚ. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές η πραγματικότητα είναι αυτή που δικαιώνεται και όχι οι παροδικές προσπάθειες εντυπωσιασμού με σκοπό την αλλοίωσή της.

Αλλά ας επανέρθουμε στα του σάιτ. Ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι ξεκινάει και ο στόχος διαθέτει τρία σκέλη. Αξιοπιστία, ποιοτική συντροφιά στους αναγνώστες μέσα από πλήρη θέματα και συνεχή διάθεση για ατομική και συλλογική βελτίωση. Ο εχθρός του καλού άλλωστε, είναι το καλύτερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μια γλυκιά συγκυρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.