×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπακασέτας: Εφυγε για το καλό του


    Τάσος Καπετανάκος

Μπακασέτας: Εφυγε για το καλό του


Ο Τάσος Μπακασέτας έγινε… Τούρκος. Από επιλογή του. Δεν τον πούλησε η ΑΕΚ, δεν τον έστειλε να ψάχνει πρόταση.

Ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε ότι με τον Μιγκέλ Καρντόσο και το νέο πλάνο δεν θα έχει χώρο. Τον χώρο που ήθελε ο ίδιος. Επαγγελματίας είναι, ξέρει τι πρέπει να κάνει και αναζητά το καλύτερο για τον εαυτό του. Και αυτό έκανε. Αφού κατάλαβε ότι δύσκολα θα χωρά στα βασικά πλάνα του νέου προπονητή και θα έρχεται από τον πάγκο θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το βήμα προς τα έξω. Και τα κατάφερε. Ψαχνόταν από τότε που ήταν ελεύθερος με εντολή Μελισσανίδη. Τώρα ο 26χρονος Ελληνας βρήκε την πρόταση. Και έτσι όπως ήθελε να πληρωθεί 300.000 ευρώ ο Πανιώνιος για να έρθει στην ΑΕΚ το 2016. Τώρα ήθελε να πληρωθεί και η ΑΕΚ για να πάει στην Αλάνιασπορ. Σωστός μέχρι τέλους. Τίμιος στις σκέψεις και στις αποφάσεις του. Και έφερε 800.000 ευρώ. Λίγα-πολλά, θα το πει η ιστορία.

Ένας παίκτης που δεν κατάφερε να δώσει όσα μπορούσε. Αυτό πιστεύω. Τον πήρε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο έχοντας κάνει εκεί εξαιρετική χρονιά ως ψευτοεννιάρι και κινούμενος πίσω από τον φορ. Στην ΑΕΚ για τις ανάγκες μας και επειδή έπρεπε να βολευτούν όλοι έπαιξε και στα άκρα. Βαφτίσαμε το κρέας, ψάρι. Και δεν βγήκε. Όπως και ο Μάνταλος δεν είναι αριστερό εξτρέμ. Επαιξαν εκεί γιατί εκεί δεν μπορεί να παίξει δεδομένα ο Λιβάια. Και έτσι μεταφέρθηκαν αυτοί για να βοηθήσουν. Ελληνες και φιλότιμοι γαρ… Αλλά λάθος σε βάθος χρόνου.

Ο Μπακασέτας στην Τουρκία και στην «Αγιά Σοφιά»

Τώρα ο Μπακασέτας πάει στην Τουρκία. Για να παίξει. Με έναν προπονητή που τον πιστεύει πολύ. Θα είναι βασικός και πίσω από τον φορ με ελευθερίες. Αυτό που ήθελε και έψαχνε ο ποδοσφαιριστής. Για να ξανανιώσει Μπακασέτας. Να πάψει να είναι ο Τάσος που στην ΑΕΚ έπαιξε 4-5 θέσεις έτσι γιατί ήθελαν οι εκάστοτε προπονητές και βολεύτηκαν. Και μακάρι να το καταφέρει. Διότι τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξαναγίνει Μπακασέτας. Και ίσως τα επόμενα χρόνια τον χρειαστεί και η ΑΕΚ. Είναι από τους παίκτες που έζησαν το όνειρο τους με την ΑΕΚ. Φόρεσαν την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας με κάθε κόστος και κατέκτησαν Πρωτάθλημα. Και επειδή η Ιστορία τους χρωστά, η «Αγιά Σοφιά» τους περιμένει…

ΥΓ: Η ΑΕΚ έχασε έναν παίκτη που δεν υπολόγιζε για βασικό. Η ΑΕΚ πήρε λεφτά, κοντά στις 800.000 ευρώ. Για έναν παίκτη που τον Γενάρη θα μπορούσε να χάσει με ένα… ευρώ. Win-win. Το θέμα είναι όμως 11αδα και πάγκος να γεμίσουν από ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν.

ΥΓ1: Η ΑΕΚ από επιλογή της δεν κάνει δουλειές με μάνατζερ για να πουλάει 5-10 εκατ.ευρώ και να παίρνει μετά ότι της φορτώνουν. Δείτε την ομάδα που το κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια τι επιτυχίες έχει κάνει.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook


Τελευταία Νέα