×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Με 2-3 «αν» θα μπορούσε


Τάσος Καπετανάκος

Με 2-3 «αν» θα μπορούσε


Η ΑΕΚ…τεντώθηκε στο ματς με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, προσπάθησε να φτάσει στο ύψος της, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Τι χρειαζόταν η ΑΕΚ για να πάρει… κάτι από το ματς με την Λέστερ; Αν είχε 1-2 χαφ στον πάγκο από τους 3 που έλειπαν (Γαλανόπουλος, Σιμόες, Σιμάνσκι), αν υπήρχε ο Λιβάι Γκαρσία να δώσει ταχύτητα στην αργή επίθεση της ΑΕΚ, αν ο Μάσιμο Καρέρα είχε πιστέψει πιο νωρίς και είχε δώσει ενέργεια και φρέσκα πόδια στην 11αδα του και όχι στο 86’ που κρίνεται αργοπορημένη η αντίδραση του και δίχως πίστη στους παίκτες που έβαλε.

Η ΑΕΚ χθες… τεντώθηκε για να φτάσει να κοντράρει την Λέστερ. Και το έκανε. Αλλά δεν έφτανε. Και τώρα με δύο ήττες στην πλάτη, είναι μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού. Αν θέλει να ελπίζει σε κάτι πρέπει να κάνει το 2Χ2 με Ζόρια και… βλέπουμε.

Η ΑΕΚ χθες έφτιαξε περισσότερες φάσεις από όσες θα μπορούσε να φανταστεί κόντρα στην Λέστερ. Και έκανε την μία γκολ. Αντιθέτως, η Λέστερ τις λίγες φάσεις για το επίπεδο της, της τιμώρησε. Διότι αυτή και… βάλε παραπάνω, είναι η διαφορά της ΑΕΚ με την Λέστερ και του ελληνικού πρωταθλήματος με την Premier League.

Με αυτά τα 2-3 «αν» θα μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει πολλά περισσότερα χθες βράδυ. Με τα «αν» όμως δεν φτιάχνεις πραγματικότητα. Μόνο με γκολ, βαθμούς και νίκες πετυχαίνεις στόχους. Για αυτό και τώρα το μυαλό πρέπει να πάει στον ΟΦΗ και στη διαχείριση δυνάμεων ενόψει Ζόρια και Αρη.

Και ειδικά με την Ζόρια στην Ουκρανία την Πέμπτη, η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια. Μόνο νίκη την κρατά ζωντανή με ελπίδες. Θα τις έχει αν έχει ενέργεια, αποτελεσματικότητα και δυνάμεις. Αυτά που δεν είχε χθες δηλαδή.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras