ΔΙΕΘΝΗ

Μπάγερν Μονάχου: Συμφώνησε με τον Ντε Λιχτ – Άλλα θέλει η Γιουβέντους!

Ο Ματίας Ντε Λιχτ θέλει να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά…

Μπάγερν Μονάχου: Συμφώνησε με τον Ντε Λιχτ – Άλλα θέλει η Γιουβέντους!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ… ψωμί έχει η υπόθεση του Ματίας Ντε Λιχτ που σύμφωνα με αρκετές πηγές στο εξωτερικό έχει δώσει τα χέρια με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, θέλει να βρεθεί στο Μόναχο και να αγωνιστεί στην Bundesliga, ενώ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Τορίνο.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει στη διοίκηση, που ψάχνει την κατάλληλη πρόταση για να πει το «ναι».

Μετά τη συμφωνία του παίκτη με την Μπάγερν Μονάχου, η γερμανική ομάδα θα πρέπει να τα βρει με τους Ιταλούς που ζητούν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, που πρόσφατα ανακοίνωσε και τον Σαντιό Μανέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun» δύσκολα θα δώσει τόσα πολλά λεφτά και έτσι η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει.

Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους περιμένει και την Τσέλσι να συζητήσει για τον ποδοσφαιριστή, αφού έχει δείξει και αυτή τον ενδιαφέρον της.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Τούχελ δείχνει ότι θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, ειδικά από τη στιγμή που ο Ρούντιγκερ έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα η Τσέλσι παρουσιάζεται έτοιμη να δώσει τα χρήματα που ζητάει η Γιουβέντους, ωστόσο ακόμα κανείς δε γνωρίζει αν θα θέλει ο παίκτης να βρεθεί στην Premier League.

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Αρκάντιους Μίλικ έβγαλε γυμνή φωτογραφία της γυναίκας του στη φόρα

Ολυμπιακός: Ψάχτηκε για το μπαμ με αυτόν τον παικταρά – Μια ερώτηση πρόλαβε να κάνει – Πήγε Premier League!

Πάει να χάσει κι άλλον παίκτη στην άμυνα ο Παναθηναϊκός

https://youtu.be/4U2Vt35eClM

Exit mobile version