ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ακραία πρόκληση από την Τουρκία – «Πρέπει να πολεμήσουμε για τα ελληνικά νησιά»

Ακραία πρόκληση από τα τουρκικά ΜΜΕ - «Πρέπει να πλήξουμε τα ελληνικά νησιά»
Ακραία πρόκληση από την Τουρκία – «Πρέπει να πολεμήσουμε για τα ελληνικά νησιά»

Την προκλητική τους στάση απέναντι στα ελληνοτουρκικά θέματα δείχνουν για ακόμη μια φορά τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία επαναφέρουν το θέμα των ελληνικών νησιών, προτρέποντας την ηγεσία της χώρας, να τα πλήξει!

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, αρθρογράφος της Hurriyet απείλησε ευθέως τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να πλήξουμε στρατιωτικά τα ελληνικά νησιά που είναι στρατιωτικοποιημένα» και πως «πρέπει να καθοριστεί η κυριαρχία σε 150 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου».

Ακραία πρόκληση από την Τουρκία – «Πρέπει να πολεμήσουμε για τα ελληνικά νησιά»

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «πρέπει να πολεμήσουμε, η Τουρκία πρέπει να πολεμήσει για να τα σταματήσει τις επιθέσεις που δέχεται εναντίον της στην περιοχή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Τα όσα δήλωσε ο Νεντίμ Σενέρ δεν ήχησαν φυσικά καλά στα αυτιά της ελληνικής πλευράς ενώ άσχημα χτύπησε και η ατάκα του πως η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να θεωρείται κράτος!

«Κανονικά η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται κράτος. Επαναστάτησε πριν από λίγα χρόνια, την ίδρυσαν 3 χώρες, διόρισαν ηγέτη έναν γερμανό πρίγκιπα, Αυτό το ανύπαρκτο κράτος μας επιτίθεται και μας προκαλεί με έναν ‘φθηνό’ τρόπο», κατέληξε ο  αρθρογράφος της Hurriyet.

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.