ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν

«Οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν τον Ερντογάν ως μόνιμο - Η αλλαγή όμως θα έρθει σύντομα».
American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν

American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν, σημειώνει η αμερικανική δεξαμενή σκέψης.

Σύμφωνα με το American Enterprise Institute «οι δημοκρατικοί ηγέτες εμφανίζονται κάθε πρωί γνωρίζοντας πότε λήγει η θητεία τους. Οι δικτάτορες ξυπνούν καταλαβαίνοντας ότι κάθε μέρα μπορεί να είναι η τελευταία τους. Έτσι είναι και με τον Ερντογάν».

«Κρατάει σιδερένια λαβή στην Τουρκία γιατί γνωρίζει ότι η διακυβέρνησή του είναι παράνομη. Η αλλαγή όμως θα έρθει σύντομα. Ο Ερντογάν μπορεί να πεθάνει στην εξουσία ή να παραμεριστεί», σημειώνεται.

American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν

Το American Enterprise Institute αναφέρει πως «οι Ευρωπαίοι πρέπει να αρχίσουν να κάνουν αυτό που οι Τούρκοι σήμερα δεν μπορούν. Πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν. Ακριβώς όπως η Νότια Αφρική είχε μια επιτροπή αλήθειας και συμφιλίωσης και η Ρουάντα είχε μια διαδικασία βάσης για να δικάσει τους συνένοχους της γενοκτονίας, έτσι και οι Τούρκοι θα έπρεπε να έχουν μια επιτροπή για να εξετάσουν, να διερευνήσουν και να αποκαλύψουν τα εγκλήματα του Ερντογάν και των οπαδών του και να αποκαταστήσουν τα δισεκατομμύρια δολάρια που υπεξαιρέθηκαν».

«Η απουσία οποιασδήποτε τέτοιας επιτροπής θα μπορούσε να οδηγήσει σε κοινωνική αναταραχή καθώς Τούρκοι και Κούρδοι αναζητούν εκδίκηση από τους βασανιστές τους. Η ειρήνη απαιτεί δικαιοσύνη. Και τα δύο απαιτούν αλήθεια», συμπληρώνει ο Μάικλ Ρούμπιν, σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύτηκε στην ελληνική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

«Οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν τον Ερντογάν ως μόνιμο προσάρτημα. Τώρα είναι η ώρα οι νομικοί να αρχίσουν να εργάζονται για την ημέρα που θα πέσει ο Ερντογάν και να επιτρέψουμε στους Τούρκους να ενταχθούν ξανά στην κοινότητα των ειρηνικών, δημοκρατικών εθνών», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: Geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.