ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ανήμερα του «ΟΧΙ» η Τουρκία προκαλεί…αδειάζοντας τον Γ.Γ του ΝΑΤΟ

Σε ακόμη μια προκλητική ενέργεια προχώρησε η Τουρκία, εκδίδοντας νέα NAVTEΧ για στρατιωτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο  ανήμερα του «ΟΧΙ». Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στα ελληνοτουρκικά, αφού εξέδωσε σήμερα νέες NAVTEΧ, δεσμεύοντας περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου για στρατιωτικές ασκήσεις, ανήμερα των εθνικών επετείων Ελλάδας και Τουρκίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: «Αγγίζει» τη Ρόδο! Σε απόσταση...
Ανήμερα του «ΟΧΙ» η Τουρκία προκαλεί…αδειάζοντας τον Γ.Γ του ΝΑΤΟ

Σε ακόμη μια προκλητική ενέργεια προχώρησε η Τουρκία, εκδίδοντας νέα NAVTEΧ για στρατιωτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο  ανήμερα του «ΟΧΙ».

Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στα ελληνοτουρκικά, αφού εξέδωσε σήμερα νέες NAVTEΧ, δεσμεύοντας περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου για στρατιωτικές ασκήσεις, ανήμερα των εθνικών επετείων Ελλάδας και Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: «Αγγίζει» τη Ρόδο! Σε απόσταση 16 μιλίων οι Τούρκοι (vid)

Ουσιαστικά η κίνηση της Άγκυρας «αδειάζει» τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ που σε δηλώσεις του το απόγευμα της Παρασκευής τόνιζε πως: «Ελλάδα και Τουρκία ακύρωσαν τις ασκήσεις που θα έκαναν τις επόμενες μέρες (28η και 29η Οκτωβρίου)».

Η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ

Πηγή: veteranos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανήμερα του «ΟΧΙ» η Τουρκία προκαλεί…αδειάζοντας τον Γ.Γ του ΝΑΤΟ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.