ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Άνω κάτω οι Τούρκοι! – «Βόμβες» Ερντογάν κατά των δημάρχων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης (vid)

Για λύτρωση της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης από τους δημάρχους τους κάνει λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Για λύτρωση της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης από τους δημάρχους τους Γιαβάς και Ιμάμογλου, κάνει λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έχοντας βγει ισχυρός μετά τις πρόσφατες εκλογές στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει οτι δεν έχει διάθεση να «ανεχτεί» και να συνεργαστεί με κανέναν που δεν συμφωνεί με τις δικές του απόψεις και τη δική του πολιτική. Είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό της χώρας.

Έτσι μετά τη σταθερή επιθετική πολιτική του σε όσες χώρες θεωρεί εχθρούς του (με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του τούρκου προέδρου φυσικά), ο Ερντογάν τα βάζει και με ισχυρούς «άρχοντες» στο εσωτερικό της Τούρκίας.

Ο λόγος για τους δημάρχους Μανσούρ Γιαβάς και Εκρέμ Ιμάμογλου, της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης αντίστοιχα. «Στόχος η λύτρωση της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης από αυτούς τους δημάρχους», είπε χαρακτηριστικά ο 70χρονος πρόεδρος της Τουρκίας, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση κατά αμφότερων.

«Τώρα πρέπει να εργαστούμε περισσότερο για τις τοπικές δηλαδή τις δημοτικές εκλογές. Οι πόλεις οι οποίες βρίσκονται στα χέρια του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος περιμένουν τη λύτρωση της καθώς καθημερινά χάνουν αίμα», είπε αρχικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε:

«Οι δήμαρχοι των πόλεων αυτών αντί να ασχοληθούν με την εξυπηρέτηση των πολιτών ασχολούνται με τη μάχη της εξουσίας. Ο λαός περιμένει εξυπηρέτηση αυτοί ασχολούνται με τις εσωκομματικές διαμάχες. Δυο από αυτούς, επί τρεις μήνες ασχολήθηκαν με στόχο να γίνουν αντιπρόεδροι, έκαναν περιοδείες σε διάφορες πόλεις, αλλά ξέχασαν τους δρόμους των δικών τους πόλεων. Από τα Άδανα μέχρι την Αττάλεια, από την Μερσίνη μέχρι και το Εσκίσεχιρ, από το Αϊδίνιο μέχρι και την Σμύρνη όπου και να κοιτάξουμε συναντάμε την ίδια έλλειψη οράματος, την έλλειψη εξυπηρέτησης. Αν θέλεις ο Θεός στις 31 Μαρτίου του 2024 θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κακή πορεία», κατέληξε Ερντογάν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Exit mobile version