ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Bayraktar: Είναι όλα ψέματα θα συνεχίσουν να πετάνε λένε οι Τούρκοι

Bayraktar: Για διάδοση ψευδών ειδήσεων κατηγορεί ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ τα δημοσιεύματα που θέλουν τα τουρκικά drones να καθηλώνονται λόγω εμπάργκο του Καναδά, των Αμερικανών και των Αυστριακών. «Η κοινή χρήση των “Εθνικών UAV και SİHAs θα συνεχίσει», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Baykan και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Team Turkey Technology Foundation (T3...

Bayraktar: Για διάδοση ψευδών ειδήσεων κατηγορεί ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ τα δημοσιεύματα που θέλουν τα τουρκικά drones να καθηλώνονται λόγω εμπάργκο του Καναδά, των Αμερικανών και των Αυστριακών.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Bayraktar: Για διάδοση ψευδών ειδήσεων κατηγορεί ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ τα δημοσιεύματα που θέλουν τα τουρκικά drones να καθηλώνονται λόγω εμπάργκο του Καναδά, των Αμερικανών και των Αυστριακών.

«Η κοινή χρήση των “Εθνικών UAV και SİHAs θα συνεχίσει», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Baykan και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Team Turkey Technology Foundation (T3 Foundation) στον λογαριασμό του στο Twitter.

Oruc Reis: Κάτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι – Μεγάλη δραστηριότητα στην Αν. Μεσόγειο

Σύμφωνα με τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, «την τελευταία περίοδο, κάποια εφευρετικά ψέματα προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια διαστρεβλωμένη αντίληψη. Αλλά γνωρίζετε καλύτερα ένα πράγμα, πως τα BAYRAKTAR TB2, τα οποία παρήχθησαν κατά 93% στην Τουρκία, έχουν αρχίσει να θεωρούνται ως τα καλύτερα της κατηγορίας τους, θα πετάνε συνεχώς».

«Τα εθνικά SİHAs θα συνεχίσουν να πετούν συνεχώς… Ούτε θωρακισμένα οχήματα, ούτε άρματα, συστήματα αεράμυνας», δεν θα τα σταματήσουν, τόνισε.

Μπορεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε κάθε ευκαιρία να τονίζει πως το 80% των όπλων στην Τουρκία παράγεται στην χώρα (σ.σ. κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το νούμερο αυτό) μεταξύ των οποίων και τα Bayraktar, όμως στην πραγματικότητα τα τουρκικά όπλα στηρίζονται σε εισαγμένη τεχνολογία.

Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime: Εμπάργκο στους αυστριακούς κινητήρες των τουρκικών drones

To εμπάργκο στους αυστριακούς κινητήρες των τουρκικών drones αποφάσισε η αυστριακή εταιρεία Rotax.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του αυστριακού περιοδικού Der Standart, η αυστριακή εταιρεία, θυγατρική το Ομίλου Bombardier, διέκοψε τις παραδόσεις των κινητήρων της στην Τουρκία.

H αυστριακή πλευρά εκπλήρωσε την εντολή του ιδιοκτήτη της, την καναδική εταιρεία Bombardier.

“Χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις εναντίον του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος και τώρα παραδίδονται στο Αζερμπαϊτζάν για τον πόλεμο στο Καραμπάχ”, ανέφερε η δήλωση.

O κινητήρας των Bayraktar είναι ο αυστριακός Rotax 912.

Bayraktar: Ένοχο μυστικό της Γερμανίας – Γερμανικές οι κεφαλές των τουρκικών drones;

Επίσης και η αμερικανική Viasat δεν θα παρέχει πλέον στην Τουρκία προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο τουρκικό UAV.

Η αμερικανική «Viasat» σταμάτησε όλες τις προμήθειες στην Τουρκία για τα προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιήθηκαν στο τουρκικό drone.

Bayraktar: Κρυμμένο μυστικό – Με αμερικανικό GPS καθοδηγούνται στους στόχους τους

Δείτε πόσο… τούρκικα είναi τα πολυσυζητημένα τουρκικά drones.

Exit mobile version