ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Χειρότερος και από τον… Ερντογάν ο γιος του: Προβλέπει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει!

Το ίδιο και... χειρότερος από τον πατέρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδεικνύεται πως είναι ο γιος του ακραίου Τούρκο0υ ηγέτη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο γιος του Μπιλάλ Ερντογάν
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο λόγος για τον Μπιλάλ Ερντογάν οποί9ος επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τις ακραίες, κατακτητικές βλέψεις που έχει η Τουρκία προς την Ευρώπη (άρα και την Ελλάδα).

Τις δηλώσεις του γιού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ερντογάν, έκανε γνωστές ο δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ. ο οποίος είναι διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor. Να τονίσουμε πως ο Μποζκούρτ ζει αναγκαστικά  αυτοεξόριστος στην Σουηδία καθώς έχει ταχθεί ενάντια στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Έτσι ο Μπιλάλ ανέφερε μιλώντας σε οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος AKP είπε μεταξύ άλλων: «Η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάποιος που να αξίζει να αποκαλείται ηγέτης. Όλοι έχουν καταντήσει σε κωμική κατάσταση. Ακόμη και η Αμερική, αυτή την στιγμή συζητά πολύ σοβαρά θέματα και αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Το μέλλον της Ευρώπης είναι σκοτεινό. Είναι το θέμα στο οποίο είμαι ειδικός και στο οποίο έχω ντοκτορά. Η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει», ήταν τα λόγια μίσους του υιού του Τούρκου ηγέτη.

Όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι κοντεύουν να σκάσουν από τη συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.

Exit mobile version