ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά – Έβρος: Τουρκικό Drone «κόβει βόλτες» κατά μήκος των συνόρων!

Ανησυχητική κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα σύνορά με την Τουρκία με αρκετούς να φοβούνται παρόμοια γεγονότα με πέρσι.

Ελληνοτουρκικά - Έβρος: Ανησυχητική κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα σύνορά με την Τουρκία με αρκετούς να φοβούνται παρόμοια γεγονότα με πέρσι.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ελληνοτουρκικά – Έβρος: Ανησυχητική κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα σύνορά με την Τουρκία με αρκετούς να φοβούνται παρόμοια γεγονότα με πέρσι.

Όταν δηλαδή ο Έβρος απειλήθηκε με μια άνευ προηγούμενο εισβολή λαθρομεταναστών, υποκινούμενους από την πολεμοχαρή Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σήμερα Πέμπτη (1/4) μάλιστα το μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) τύπου «Μπαϊρακτάρ» έκανε βόλτες κατά μήκος της συνοριογραμμής κοντά στο δέλτα του Έβρο.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως καταγράφηκε μια παράνομη πτήση drone η οποία έφτασε σε βάθος δύο χιλιομέτρων εντός της ελληνικής πλευράς.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί σχετικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Open στόχος των Τούρκων φαίνεται να είναι οι ενέδρες που στήνει η ελληνική πλευρά για να αποτρέπει την είσοδο παράτυπων μεταναστών από τα περάσματα του Έβρου.

Έβρος: Δείτε παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή militaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλίας Μπόγδανος – Τριαντάφυλλος: Τρομερός ο καυγάς τους: «Ρουφιάνε, ρουφιανάκο…»

Τάκης Τσουκαλάς: Τελευταία εκπομπή, ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του!!! (vid)

Exit mobile version