ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία συνεργάζονται για drone ελικόπτερο

Το έργο περιλαμβάνει σημαντική ενοποίηση υλικού και λογισμικού.
Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία συνεργάζονται για drone ελικόπτερο

Η συνεργασία της Γαλλίας και της Τουρκίας επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Εσωτερικής Ασφάλειας SEDEC, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Titra Technology, Αμπντουκαντί Σενέρ, αποκάλυψε ότι η συνεργασία με την Airbus έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 4-5 μήνες.

Στόχος είναι ένα σύνθετο έργο που περιλαμβάνει την προσαρμογή του ελικοπτέρου για προσγείωση σε κινούμενα πλοία, σημειώνει το armyrecognition.com.

Το έργο περιλαμβάνει σημαντική ενοποίηση υλικού και λογισμικού, αξιοποιώντας την τεχνολογία αυτόματου πιλότου της τουρκικής Titra και την τεχνογνωσία της Airbus (της οποίας το 10% ανήκει στη γαλλική κυβέρνηση). Η συνεργασία αναμένεται να αποδώσει ένα λειτουργικό ALPİN ικανό να προσγειώνεται σε πλοία εντός έξι μηνών, που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε περαιτέρω κοινά έργα.

πηγή: geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία συνεργάζονται για drone ελικόπτερο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.